Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
inzinz
HV kasutaja
|
06.10.2008 08:23:56
Postituste kuvamine jamab |
|
|
Olen ühel teemal, sisse ei ole loginud.
Refreshin et näha uusi postitusi.
Kord näitab lehekülgi 50 kanti ehk mingi 100 postitust lehe kohta.
Spoiler 
Järgmine kord refreshides või näiteks uue lehekülje numbrile vajutades näitab 200 lehe kanti ehk 25 postitust lehe kohta.
Spoiler 
Kuskile mainisin, üritati hakata kohe selgeks tegema et profiili asi, sisse logides kuvabki teistmoodi jne jne
Aga point on selles, et ma ei logi sisse (olen välja logituna kui ilmneb), olen sama arvuti taga, sama browser, teen lihtsalt refreshi ning kui peale refreshi on ilmunud järgmise lehe lingid, siis klikin neile et edasi lugeda.
Ei muuda all rippmenüüst kuvatavate postituste valikuid, kuskil profiilis ka midagi näppida ei saa, kuna guestina ei saagi ju midagi näppida.
Niisiis kui just ei ole see mingi triki feature/easter egg, siis on tegu mingi huvitava bugiga ja äkki keegi HV admin/progeja saab asja üle vaadata, et miks see nii käitub ?
_________________ Upload.ee - eestimaine failiupload |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
inzinz
HV kasutaja
|
23.10.2008 20:21:51
|
|
|
Browseri cachega pole mingit pistmist sellel, mitte ei näita vana asja vms, vaid refreshides, kord näitab HV mulle 25 postitust lehe kohta, kord 100 postitust lehe kohta. Vahepeal sisse loginud ei ole, ainus erinevus kahe refreshi vahel saab olla postituste lisandumine teemasse.
Või peabki olema see selline random asi ?
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
23.10.2008 21:17:54
|
|
|
Mitte kuidagi ei suuda seda probleemi dublikeerida.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
23.10.2008 22:48:14
|
|
|
inzinz, anna link kus sul see jama toimub
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
inzinz
HV kasutaja
|
24.10.2008 09:54:13
|
|
|
Otsene teema kus ise märkasin ja mida hiljuti kõige rohkem ka lugesin oli https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=366400&postdays=0&postorder=asc&start=6200
Seal on täpselt nii olnud, et refreshin, on 62 lehte (pole sisse loginud), vaatan et uus leht tekkinud, klikin nr 63 peale, ja siis on leheküljenumbriks järsku hoopis 247 ning järgmiseks leheks 248 (ehk postituste arv lehel läks 25 peale).
Ei saagi aru kas anonüümsena peaks kuvama 100 või 25 postitust lehe kohta. Aga igatahes pendeldab see arv pidevalt: kord 25 postitust lehel, peale refreshi jälle 100. Sisselogimist vahepeal ei ole.
Antud hetkel oli browseris link https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=366400&postdays=0&postorder=asc&start=6225 ehk lehele number 63 olin sattunud klikkides lehenumbrile 249.
Sealsamas teemas teisedki kurtnud et kord on üks lehenumber kord teine, nende juhul võis olla sisselogitud ja väljalogitud staatuse vahe, aga ma ise oln pidevalt sattunud nii, et ei ole sisse loginud, refreshin olles 62 lehel näiteks, on näha et uus leht tekkinud, klikin numbrit, ja hopsti, 25 postitust lehel ja leheküljenumbrid on sadades.
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
24.10.2008 10:07:39
|
|
|
proovisin seda pildil olevat aadressi ka eile, mitte kordagi ei hüpanud postide kogus lehe peal suuremaks kui 25
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
inzinz
HV kasutaja
|
24.10.2008 11:11:49
|
|
|
Linkidel edasi tagasi klikkides tekkis mul (ning tekib ikka veel) pidevalt.
On olnud ka nii et refreshides on üks lehekülje number lõppu juurde tulnud, aga seda klikkides ei olnud ühtegi uut postitust (hetkel ei mäleta kas postitusi lehe kohta muutus ka too hetk).
Muidugi on võimalus et keegi tegi postituse ja kohe kustutas.
Midagi on igatahes imelikku kuskil.
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|