praegune kellaaeg 25.06.2025 01:40:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Probleem
HV kasutaja
|
17.10.2008 20:49:00
Starmani internetikiirus tõusis, aga ... |
|
|
Mul on järgmine probleem: nüüd juba mõni aeg tagasi tõstis Starman oma interneti kiirusi ning minul läks 4Mbit pealt 12Mbiti peale kiirus, mis tähendas, et enam polnud maksimaalne allalaadimis kiirus vaid 550KB/sek vaid 1,5MB/sek.
Probleem aga siinkohal tuli hoopiski sellest, et kui miskit kuskilt kus kindlasti täiskiirusega tulema peaks, alla laadima panin, siis algul läks pooleks minutiks 1.5MB/sek kiiruse peale, kuid kohe langes vana kiiruse peale, mis kõikus 450-550KB/sek vahel.
Küsimus siis, et miks ta niimoodi langeb kui reaalne allalaadimise kiirus peaks olema 1.5MB/sek ja algul isegi on, aga koheselt ka langeb?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
17.10.2008 20:51:11
|
|
|
Oeeh jälle üks reklaamiohver. Loe pisikest kirja ka. Toimib ainult alguses kiiruseboost. Pela emingit aega läheb vana kiirusega edasi.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.10.2008 20:53:42
|
|
|
Ehk siis Starmani kodukalt ja mitte nii väikeses kirjas kui ootasin. Kahju, et inimesed ise ei suuda/taha/oska oma lepingutingimusi lugeda
* Kui eelmisest allalaadimiskanali kasutamisest on möödunud 20 sekundit, käivitub automaatselt PowerBoost kiirusega 12Mbit/s mahule 10MB. Ülejäänud info allalaadimise maksimaalne kiirus on 4Mbit/s. PowerBoosti kiirus võib muutuda sõltuvalt võrgu üldisest koormusest. PowerBoosti kasutusvõimalus on 75%-l klientidest, ülejäänud piirkondades juurutatakse Powerboost 2008 aasta lõpuks. Powerboostiga katmata piirkonnas on info allalaadimise maksimaalne kiirus 4Mbit/s.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Probleem
HV kasutaja
|
17.10.2008 21:03:22
|
|
|
Ma ei tea miks ma just reklaamiohver olen või mis pisikest kirja ma lugema oleksin mis lepingutingimusi ma samuti oleksin pidanud lugema kui ammu on leping tehtud, aga mõni aeg tagasi imestasin, et kohati tuli kiirem nett ja siis uurisin Starmani kodulehelt ja sain teada, et peaks olema 12Mbit/sek.
Samas siis jääb ju Starman ikka kenasti alla teistele - teised on kõik tõstnud ja mitte ainult mingisuguse Boostina või täieulatuslikult, aga ma tänan abi eest.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
18.10.2008 10:55:27
|
|
|
Starmanil paistab olevat oma liinidega tõsiseid probleeme (isegi see vahepealne faas kus Eesti välisliinid umbes olid oli Tähemehike ainus kes BTd kohitsema kukkus), see boost lahendus ongi ilmselgelt puhtalt kokurentsis püsimiseks sisse viidud (kaua inimesed ikka Starmani kliendiks jäävad kui enam-vähem kõik teised ISPid x korda paremaid kiirusi pakuvad), saavad ka nemad väita et pakuvad samu kiirusi (isegi kui see väide vaid osaliselt tõsi on).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|