Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Probleem DDR2 mäludega märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Plastik
HV vaatleja
Plastik

sõnum 08.10.2008 17:26:03 Probleem DDR2 mäludega vasta tsitaadiga

Nimelt soetasin hiljuti endale uue arvuti, lisasin windows XP 32bit, kuid asi ei töötanud kuigi hästi, sain pidevalt IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL BSOD'sid. Googeldasin, et mida see tähendada võiks ja kuskil soovitati proovida ramme üksikult ja vaadata kas siis viskab ette. Eemaldasingi alguses ühe, enam ei jooksnud arvuti kokku, vahetasin selle teisega ja samuti kõik tundus OK. Peale seda lisasin nad mõlemad korraga arvutisse ja arvuti enam ei läinud korralikult tööle. Sellelt screenilt kus sai BIOSisse jms siseneda asi enam edasi ei liikunud. Olen selliste asjadega täielik võhik, aga kui kellelgi on ideid, mis võiks viga olla või kuidas parandada, siis oleks tänulik.

Samuti olen kuulnud, et 32bit XP/Vista vms ei suudagi tunnistada üle 3GB rammi, kas see võis selle 'blue screen of death' süü, et mul oli 4BG rammi? icon_neutral.gif Tegin mingisuguse Memory Testi ka kui veel kogu ram oli taga ja mingeid erroreid see ei leidnud.

Praegu on üks 2GB ram sees ja asi töötab.

beer_yum.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 09.10.2008 09:44:09 vasta tsitaadiga

Mis emaplaat on?.Ühtlasi tuleks kasuks öelda mis pulkadega tegemist on.Eelkõige pulkade def kiirus(nt 1066Mhz) ja timingud..nt 5-5-5-24 vms).32bit süsteemi limitatsiooniga siin tegu pole
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Plastik
HV vaatleja
Plastik

sõnum 09.10.2008 11:59:41 vasta tsitaadiga

Gigabyte P31-S3G emaplaat rammiks peaks olema see: http://www.jimmspc-store.fi/tuote/AD2800002GOU?classid=4&groupid=21&subgroup=135

Pole ise masinat kokku pannud, ei oska täpselt öelda, aga http://img79.imageshack.us/img79/6676/39551198sd9.png

PSU on 500W, üks sõber arvas, et ehk jääb sellest väheks?
OS on nüüdseks Windows XP Pro x64. Peale teise rammi lisamist arvuti pilti enam ette ei võta ja mingeid piikse ka pole, mis tavaliselt peale rammi valesti lisamist(?) tekivad. Minu mõistus ei võta.

Väga tänulik info/abi eest.
tagasi üles
filter89
HV kasutaja

sõnum 15.10.2008 11:39:54 vasta tsitaadiga

Kas sul on mõlemad mälud ikka identsed ? Mul oli ka et kui panin kaks gb-st mälu sisse sis arvuti enam ei töötanud aga kui panin ühekaupa sis töötas.Keegi rääkis et uutel emaplaatidel on see dual ram ja sis mälud peavad olema identsed.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Probleem DDR2 mäludega
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.