Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Andresmees
HV vaatleja

|
26.01.2010 20:07:45
|
|
|
murdoch kirjutas: |
hea meelega võtaks ka osa aga pole võimalust lives teha  |
elektroonika poodides ikka liigub neid Xbox Live kuld pakette, kuid kui teed uue kasutaja, siis saab kuu aega tasuta Xbox lives olla ja ma arvan, et osad on nõus ka 48h tunniseid koode jagama.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
murdoch
HV kasutaja
|
27.01.2010 09:35:03
|
|
|
jäi vist mainimata, et mul masin moditud.
algul sai ju mõeldud, et olen kõva mängur. tegelikult aga on tõsist huvi ainult kossu ja jalka vastu.
seega oleks kannatanud need 2 originaali ka poest osta.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
masterc
HV vaatleja

|
28.01.2010 18:14:53
|
|
|
Yo kutid. Palju season length teeme?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andresmees
HV vaatleja

|
03.02.2010 23:15:36
|
|
|
masterc kirjutas: |
Yo kutid. Palju season length teeme? |
Peame enne mängijaid värbama, aga muidu oleks normaalne kui vähemalt kaks korda mängitakse üksteisega läbi (kodus-võõrsil). Muidu NBA süsteem on natuke teistsugune vastas confrence mängitakse kaks, enda confrence meeskondadega kolm ja divisioni omadega neli, seda on vist liiga palju ja see kehtib vist ainult 82 mängu kohta ning me nagunii mingil juhul 30 meeskonda kokku ei saa. Ehk siis meil vist tuleb max 12 meest kokku ja seega 24 mängu.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
masterc
HV vaatleja

|
18.02.2010 20:52:24
|
|
|
Tegin siis turniiri ära siis lihtsam kutsuda inimesi.
EST NBA password on eesti
Cleveland muutub aina atraktiivsemaks. Hankisid Jamisoni nüüd siis peaaegu päris võimas!
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
masterc
HV vaatleja

|
07.03.2010 14:55:56
|
|
|
09
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
11.03.2011 10:28:37
|
|
|
kuna nba 2k11 polnud kuskilt kiiresti mõistliku hinnaga saadaval, siis sai eile ostetud 2k10.
Halb oli aga üllatus, kui pidevalt teatab mäng, et serverid pole ajutiselt kättesaadavad. Samas ühte ranked mängu läks, tundub, et asi puudutas miskeid roster update vms.
Kas keegi kes veel mängib, teab kas serverid on jäädavalt offline seoses 2k11 tulekuga või on miski muu teema? 2k foorumitest nagu eriti adekvaatset infot leida pole suutnud.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andresmees
HV vaatleja

|
12.03.2011 13:30:56
|
|
|
Roster update teeb ta automaatselt enne mängu sisenemist ning kui online lähed downloadib ta automaatselt mingisuguse online rosteri. Ma pakun, et mängijaid ranked matchis ei ole lihtsalt, kuid saad ka teistmoodi. Ma küll ei mäleta täpselt, aga kui sa meeskonna valiku ekraanil vajutad (siin võin eksida) Xi või backi, igatahes who's online screen peaks ette tulema, siis sealt sa saad näha, kes on onlines ning siis sealt saad endale sobiva mängu valida.
Ma loodan, et oli abi.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|