praegune kellaaeg 19.06.2025 06:58:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tame
HV kasutaja

|
04.01.2009 04:45:15
World of Padman |
|
|
link :: World of Padman
Avastasin selle mängu enda jaoks paari päeva eest tänu Tehke mängud tundmatuks! teemale ning olen sellega nüüdseks veidi tutvuda jõudnud.
Tegemist on avatud lähtekoodiga tasuta multiplayer first-person/third-person shooteriga. Algselt oli see modifikatsioon mängule Quake III Arena, kuid pärast Quake III Arena lähtekoodi avalikustamist sai sellest eraldiseisev mäng. Mängida saab nii Linuxi, MacOS X-i kui ka Windowsiga. Graafika pole küll kõige tänapäevasem, kuid action ise on üsna lõbus ja kaasahaarav. Screenshotte saate vaadata siit ja väikest mitteametlikku trailerit omakorda siit.
Lisaks mängule tasub kindlasti tirida patch v1.2 ning soovituslikult ka Carnage MusicPack & 4 uut kaarti sisaldav ENTE's PadPack.
Äkki leidub peale minu veel mõni hinnavaatleja, kes seda mängib. Kui nii, siis võiks ehk millalgi veidi madistada.
viimati muutis tame 04.01.2009 22:58:22, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
creepyguy4
HV kasutaja

|
04.01.2009 04:55:16
|
|
|
Olen selle kohta juutuubis videoid vaadanud ja tundub täiesti mängitav mäng olema. Vaatab kui aega saab, siis võib isegi pelada.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
04.01.2009 05:50:44
|
|
|
ma eelmine aasta paar päeva mängisin. osad gamemoded on huvitavad aga ilma manuaali lugemata ei jaga matsu mida tegema peab. eriti lahe on mängu juures see et mapid on paari toa suurused, aga sina ise oled pisike prussakas, seega sinu jaoks on map sitaks suur. mapid on väga ilusad ja detailsed. eriti meeldib mulle see lastetuba ja vannituba, vägevad.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|