Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Locked Ghost
HV kasutaja

|
30.01.2003 09:36:46
HDD kopeerimine |
|
|
On 4GB ja uus tühi 20GB.
Kas on võimalik kõik 20GB peale kopeerida, nii et Windows samamoodi sealt ka edasi töötaks(Ilma windowsit uuesti installimata)?
Windowsi versiooni ei tea. Arvan, et vist 98.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tqm
HV vaatleja

|
30.01.2003 10:27:15
|
|
|
Igasugu kloonimisasjad oskavad seda. Ise olen kasutanud Norton Ghost'i. Siis on veel igasugu programme, kus Ghost ja Clone sees. Mingi SafeBack on ka veel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Taiko
Kreisi kasutaja

|
30.01.2003 10:36:22
|
|
|
kui tõenäoline see on et win niimoodi tööle läheb ja stabiilselt edasi töötab
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
30.01.2003 10:43:11
|
|
|
Taiko kirjutas: |
kui tõenäoline see on et win niimoodi tööle läheb ja stabiilselt edasi töötab  |
tegemist ju üks-ühele klooniga, miks ta ei peaks stabiilselt töötama?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
0 :: |
2 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taiko
Kreisi kasutaja

|
30.01.2003 10:44:11
|
|
|
no ma ei tea, mul lihtsalt kahtlus ses suhtes, päris pead ei anna küll
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
s.p.o.c.k
HV kasutaja

|
30.01.2003 10:50:11
|
|
|
Lisaks saab kas teise masina abil või sama masinaga, kasutades Knoppixit süsteemi ülesbuutimiseks. Nimelt saad sa teha niimoodi, et paned oma uue ketta primaarseks, buudid ta Windows 98 plaadi pealt või Windows 98 süsteemifloppylt üles, partitsioneerid fdiskiga ja teed selle partitsiooni aktiivseks. Formaadid ära ja kopeerid kogu teise ketta sisu uuele kettale, seda siis kas teises masinas või Knoppixi all. Tähtis on, et sa jumala eest ei buudiks üles kopeeritavat süsteemi, lootes, et sealt õnnestub kogu sisu uuele kopeerida. Seejärel ühendad uue ketta uuesti primaarseks ja buudid taas kord Windowsi süsteemifloppylt üles. Kui süsteemifloppyl on olemas sys.com, kirjutad sys a: c: ja seejärel on su uus ketas buutimisvalmis.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karzum
HV veteran

|
30.01.2003 10:51:54
|
|
|
Kõige lihtsam, aga mitte parim variant on kopeerida kõik uuele vindile ja siis bootida floppiga üles ning käsk "sys c:", ise vanasti tegin selliselt.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
30.01.2003 17:31:53
|
|
|
kui mina uue vindai sain, alustasin puhta lehaga, koige parem ikka
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Locked Ghost
HV kasutaja

|
31.01.2003 08:52:34
|
|
|
Nii... teha uus ketas primaarseks ja lihtsalt kõik kopeerida, sain ma õieti aru?
Knoppixi all kopeerida selleks, et iga fail saaks kopeeritud?
Ma ei ole eriti Linuxi-mees... kas mitte xcopy32 ei olnud DOSi programm mis suudab ka kõik kopeerida?
|
|
tagasi üles |
|
 |
YRO
HV kasutaja

|
31.01.2003 11:01:38
|
|
|
Mis kettaga tegu on? Nt Seagate kodulehel on spets proge üleval (ei tea kas teise firma kettaid ära tunneb), kui kindel ei ole, mida teed, siis suht asjalik proge. Saad partitsioone ka sättida alguses.
_________________ Ega inimene ikka massina vastu ei saa! |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
naaskel
jooda
|
31.01.2003 11:06:29
|
|
|
Kõige parem on siiski uus install. Saad vanast rämpsust lahti ja uus on stabiilsem.
|
|
Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
udumees
Kreisi kasutaja

|
31.01.2003 11:44:18
Re: HDD kopeerimine |
|
|
Locked Ghost kirjutas: |
On 4GB ja uus tühi 20GB.
Kas on võimalik kõik 20GB peale kopeerida, nii et Windows samamoodi sealt ka edasi töötaks(Ilma windowsit uuesti installimata)?
Windowsi versiooni ei tea. Arvan, et vist 98. |
Ketaste kloonimise softi on jalaga segada.
Norton Ghost näiteks.
Töötavad ilusti - olen ise proovinud päris mitut.
Ainuke jama, et need softide enamjolt tasulised. Äi tea kas mõnda freewaret ka on...
_________________ "My doctor says that I have a malformed public-duty gland and a natural deficiency in moral fibre, and that I am therefore excused from saving Universes." - Ford Prefect |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
s.p.o.c.k
HV kasutaja

|
31.01.2003 12:20:40
|
|
|
tsitaat: |
Nii... teha uus ketas primaarseks ja lihtsalt kõik kopeerida, sain ma õieti aru? |
Jah, ning lisaks süsteem üle kanda sys käsuga. Lihtne kopeerimine neid õigesse sektorisse ei paiguta. Seda saad sa teha tavalise süsteemifloppyga, millel on peal sys.com, nagu ma ennist mainisin.
Xcopy32 kohta ei oska ma sulle midagi öelda. Igasuguseid asju tuleb peljata, pikad failinimed, peidetud failid. Ma pole eluilmas sellist laadi kopiks dosi utiliiti pruukinud, muud variandid on kuidagi käepärasemad. Kuigi ilmselt õigesti kontrueeritud käsureaga saab hakkama küll. Aga see DOS... Silmitu ja hambutu krokodill
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
carramba
läburaator

|
31.01.2003 12:26:39
|
|
|
kas sel viisil mingit konflikti ei teki kui ketas on teine?
või kui kopeerid oma vindi sisu teisele arvutile?
peaks nii mõnegi BSOD-i viskama siis.
see peaks töötama siis kui on samal süsteemil ja samasugune ketas
_________________ he came,he got banned,he logged out - R.I.P |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
2 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
s.p.o.c.k
HV kasutaja

|
31.01.2003 13:21:28
|
|
|
Ketta vahetus nii palju pilli ei puhu, kontroller on ju sama. Aga kui teise süsteemi panna, siis küll. Teine emaplaat on piisavalt suur laks, et Windows seda 100%-liselt välja ei kannataks.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Locked Ghost
HV kasutaja

|
31.01.2003 17:23:35
|
|
|
Jääb jah samasse.
Kuid ma ei ole kunagi näinud, et Win tõrgub, kui teise arvutisse panna, hmm?
sys.com-iga teen siis peale asjade kopeerimist, jah?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Krüpto
HV vaatleja

|
31.01.2003 20:53:39
|
|
|
norton ghosti floppy variant on tasuta täiesti olemas... ja ainult floppyt sul vaja lähebki.. masinale restarti, floppy pealt üles.. kirjutad partitsioonist klooni, compressid natuke.. teine ketas sisse.. sama flopy pealt boot, kirjutad partitsiooni uuele HDD-le.. kõik töötab.. kõvaketta vahetus ei mängi rolli.. ta omistab selle üsna kiirelt ja valutult..
pikad failinimed ei mängi ka rolli.. kõik on üks ühele... ta lihtsalt võtab 1010101 ühed ja nullid ning laob samasse ritta ka klooni peale nagu olid source ketta peal.. mingeid erinevusi.. sys partitsioon aktiivseks ja GO.. mingit probleemi.. ise kasutan GHOSTI päris palju. no ikka väga palju. ja siiamaani tuleb ainult head selle pisikese tooli kohta öelda. asi paneb sul pange.. nii pange kui võimalik ja 10 minuti pärast on sul ideaalkonfis kõik vanad proged olemas, jällegi. ja pluss.. mis veel, et BAD sektorid tekkisid mingi aeg mingile HDD-le.. kloon peale, windows enam BADe ei näidanud ja süsteem töötas jällegi väga hästi..
cheers
_________________ NAFTA :: PostIndustrial Intelligence
http://www.nafta.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
Floppy
HV vaatleja

|
31.01.2003 23:54:37
|
|
|
Locked Ghost kirjutas: |
Jääb jah samasse.
Kuid ma ei ole kunagi näinud, et Win tõrgub, kui teise arvutisse panna, hmm?
sys.com-iga teen siis peale asjade kopeerimist, jah? |
Win2k winXp keelduvad käivitumast kui chipset vahetub. Win9x-d lasevad uue konfi peale hunniku pahna juurde ja tulemus kiita küll ei ole.
Kopeerimiseks soovitan sis ma kah norton ghosti..igati tubli loom on .
Win 9x-i võid ju tegelikult niisama lambist kah ära kopeerida teisele kettale..ainult swap faili ta ei lase sul kopeerida aga sellest pole ka miskit kuna järgmise buudi ajal "uus windows" selle ise teeb. sys c: vist pidi ka olema. Soovitan muidugi ikka miskit kloonimis softi kasutada...kiirem ja mugavam + mõnevõrra turvalisem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ülempealik
HV vaatleja
|
07.10.2008 11:58:28
|
|
|
Tõstaks vana teema jälle üles. Et kas siis on ikkagi võimalik järgnev: võtta XP-ga masinast vint välja, kopeerida kogu ketta sisu teisele kettale mõnes muus masinas ning siis see ketas, kuhu sai kopeeritud, panna kolmandasse masinasse ja seal hakkavad kõik asjad ka tööle?
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
07.10.2008 12:04:25
|
|
|
Ülempealik kirjutas: |
Tõstaks vana teema jälle üles. Et kas siis on ikkagi võimalik järgnev: võtta XP-ga masinast vint välja, kopeerida kogu ketta sisu teisele kettale mõnes muus masinas ning siis see ketas, kuhu sai kopeeritud, panna kolmandasse masinasse ja seal hakkavad kõik asjad ka tööle? |
ei ole garanteeritud. aga oma võimaluste suurendamiseks tuleks esimeses mainas kõik installitud draiverid maha lasta, eeldades, et see kolmas masin, kuhu külge uus ketas läheb on erineva riistvaraga.
ot: |
siin tulebki välja suur eelis Vista-l XP ees - Vistast saab teha neutraalse image, XP-st ei saa. |
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |