praegune kellaaeg 19.06.2025 10:32:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
marmorpr
HV vaatleja
|
16.10.2008 21:35:53
Hädas oma klaveriga |
|
|
mul muidu hp klaver, aga läks pool kilo vett peale, tulemseks mitte terve klaviatuuri kaotamine, vaid ainult paar klahvi
kakkusin ju8a lahti aga midagi teha ei oska...
mis arvate, kas on ise midagi võimalik teha,
kartulisalongi on vist mõttetu viia (emaplaadi katkiolemise diagnoosimise eest ju8a väänati 350=/)
kaviatuur muidu hp juhtmevaba
viimati muutis marmorpr 16.10.2008 23:22:33, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
16.10.2008 21:47:11
|
|
|
No ma ei tea täpselt milline see sinu HP klaver välja näeb, aga üld joones ei tohiks seal elektroonikat olla, alles paar päeva tagasi mässasin ühe Fujitsu Siemens klaviatuuriga, ei tahtnud kõik klahvid korralikult töötada teisel, eemaldasin klaveri sülearvutilt, pesin harja ja jooksva kuuma vee all puhtaks, raputasin suurema vee ära, kuivatasin käterätiga ja siis hakkasin juukse fööniga teist põhjalikult kuivatama, eriti tagumist poolt, ikka paar kolm korda ajasin metalli tagant nii kuumaks, et näpude vahel pea võimatu hoida, vahepeal oli usk juba kadumas, ööpäev seisis nii sama ja siis uuesti fööniga kuumutama, tänaseks kõik klahvid jälle töötavad
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
jj666
Kreisi kasutaja

|
16.10.2008 23:01:00
|
|
|
Mulle jääb postitusest pigem mulje et tegemist tavalise, mitte sülearvuti klaviatuuriga...
Kaua sa tal kuivada lasid? Reeglina kuivab klaviatuur ära ja hakkab ise tööle, puhta vee puhul.
|
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
158 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|