praegune kellaaeg 17.06.2025 20:47:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
06.10.2008 17:53:32
Windows XP Device Manager'i all tundmatu riistvaraseade |
|
|
mul on Windows XP all Device Manageri's üks kollase kysimärgiga riistvaraseade "Unknown Device". Iseenesest pole nagu väga midagi kui ta seal on, sest niipalju kui olen selle arvutiga tegelenud, siis kõik töötab, aga küsin nii huvi pärast rohkem, et kas on mingi kaval nõks tuvastamaks, millisele seadmele draiver puudub? Ainus info, mis mina tema kohta tuvastada suutsin, on see, et Location on "on PCI standard ISA bridge". Arvatavasti on siis tegemist mingi emaplaadile integreeritud kiibiga, mis kasutab PCI siini. Enda meelest on ka kõik HP poolt pakutavad draiverid sellele sülearvutile paigaldatud. Et ehk on mingi selline nõks, kuidas tuvastada, mis riistvarakomponenti XP ära ei tunne?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oskar.r
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
06.10.2008 18:03:50
|
|
|
mightythor: Selline asi, nagu PCI to ISA on täiesti olemas. Ning paljudel juhtudel aetakse see paika käsitsi - ehk siis näidatakse Driver Update ajal kus see draiver asub.
See asi peaks olema seotud ISA-siiniga, õigemini ISA-siini P-n-P-ga. Ja ilma selle seadeta P-n-P ei toimi ISA-siinide korral.
Seega - tänapäeval sisuliselt mittekasutav võimalus, kuna ISA-seadmed on kauge ajalugu.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
06.10.2008 22:03:12
Re: Windows XP Device Manager'i all tundmatu riistvaraseade |
|
|
mightythor kirjutas: |
mul on Windows XP all Device Manageri's üks kollase kysimärgiga riistvaraseade "Unknown Device". Iseenesest pole nagu väga midagi kui ta seal on, sest niipalju kui olen selle arvutiga tegelenud, siis kõik töötab, aga küsin nii huvi pärast rohkem, et kas on mingi kaval nõks tuvastamaks, millisele seadmele draiver puudub? Ainus info, mis mina tema kohta tuvastada suutsin, on see, et Location on "on PCI standard ISA bridge". Arvatavasti on siis tegemist mingi emaplaadile integreeritud kiibiga, mis kasutab PCI siini. Enda meelest on ka kõik HP poolt pakutavad draiverid sellele sülearvutile paigaldatud. Et ehk on mingi selline nõks, kuidas tuvastada, mis riistvarakomponenti XP ära ei tunne? |
Ega tegu mingi mälukaardilugejaga pole?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|