praegune kellaaeg 17.06.2025 20:52:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
itumi
HV vaatleja
|
18.10.2009 23:40:03
Elion port forward |
|
|
okei , ma ei osanud kuhugi mujale seda teemat panna niiet palun tõstke kui on vajalik.
Nii , on siis selline asi et tahaks teada kuidas ma saaksin elioni digiTV ühendusega porte forwardida , ruuter on THOMSON ST546.
lahkan siis probleemi:
tegelikult tahan hamachis sõpradega warcraft III pelada aga lugu on siis järgmine , hamachis on kõik sees ja kõikidel peale ühe näen direct tunneling ja sellel ühel (kes serveri teeb kunagi kellegi teise serverisse ei saa keegi sisse) näen ma relayed tunnel ja tema serveris mul lagib väääga hullult, samal ajal kui teised saavad täiesti puhtalt seal sees olla ....
sellelt lehelt sain teada et minu porti ei saa forwardida või midagi sellist ja peaksin ühendust võtma oma mingi ISP vennaga ... ja mul ei ole õrna aimugi kes see ISP vend olla võiks ja kuidas ma temaga ühendust saaks ja mida ma talle rääkima peaks :S
http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch546/Warcraft_III.htm
palun aidake algajat targemad ja kogenumad
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
19.10.2009 11:23:04
|
|
|
1) Ava oma pordid eiloni e-teenindusest
2) Avatakse üle öö - st järgmiseks päevaks eelkõige lähevad teenuse muudatused käiku. ja helista klienditoele ja küsi kaugel asi on (või vaata e-teenindusest staatust). Kui avatud
3) suuna pordid
viimati muutis Anisse 19.10.2009 11:24:39, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
19.10.2009 11:25:48
|
|
|
Mul endal oli ka ühe tegelasega sama asi. Kuid portides vist asi ei olnud... Tuli välja, et probla on temapoolne, st. sinul peaks kõik korras olema.
Pigem peaks "erik" oma ruuteri seadeid näppima...
(PS: ISP vend on sinu netipakkuja klienditeenindaja)
Tegelikult sobiks see teema kuskile mujale alafoorumisse...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|