Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Absona
Lõuapoolik

|
05.10.2008 14:45:02
Ettepanek suurtemahuliste teemade kohta |
|
|
Ma olen juba ammu vaadanud neid teemasi, millel on üle 100 postituse (näiteks Mozilla probleemid/vead, MSN ettepanekud/probleemid jne). Nendel teemadel võiks esimesel postitusel olla mingisugune sisukord, sest jube raske on näiteks 100 lehte läbi vaadata, et otsida mingi teatud viga ülesse. Näiteks kui mul läheb mingi asi rikki, siis ma ennem otsin mujalt probleemile vastuse kui hakkan neid postitusi läbi vaatama. Niiet foorumi arendajatele natukene mõtlemisainet. Võiks kasutada sellist süsteemi näiteks nagu Office'l saab sisukorda luua,või midagi sellist. Ainult, et selline asi seotakse koodi külge, et automaatselt teeb sellise asja valmis. Loodan, et minu mõte oli arusaadav.
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
05.10.2008 14:46:20
|
|
|
Kes seda reaalselt tegema peaks hakkama?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
05.10.2008 14:51:26
|
|
|
Selle jaoks on ju teemasisene otsing
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
05.10.2008 14:52:35
|
|
|
Selle jaoks on teemasisene otsing...
#? !U(!?#/ ?! R? jälle aeglane
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
05.10.2008 14:58:01
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Selle jaoks on teemasisene otsing...
#? !U(!?#/ ?! R? jälle aeglane  |
Kahjuks teemaotsingut kasutades lööb umbes 10 lehte ette ja otsib isegi sellised teemad ülesse kuhu on ainult üks sõna kirjutatud otsitava kohta. Aga igatahes nii oleks poole parem kui sisukord oleks olemas.
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
05.10.2008 15:00:55
|
|
|
Ja MILLE järgi see kood peaks sinu arvates hakkama seda sisukorda koostama? Analüüsib kõiki postitusi ning saab kohe aru eesti keelest?
Tuleb õppida järelikult otsingut kasutama ning esimese asjana uurida, et mis sümbolid otsingus viivad kiiremini sihile
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
05.10.2008 15:29:06
|
|
|
carlking kirjutas: |
Ja MILLE järgi see kood peaks sinu arvates hakkama seda sisukorda koostama? Analüüsib kõiki postitusi ning saab kohe aru eesti keelest?
Tuleb õppida järelikult otsingut kasutama ning esimese asjana uurida, et mis sümbolid otsingus viivad kiiremini sihile  |
Saab aru eesti keelest? Kui teed ise koodi, siis on ju võimalused olemas, kas kirjutad programmi eesti keeles või inglise keeles, vastavalt vajadusele. Analüüsimine oleks raskem variant aga lihtsam oleks niimoodi, et lisada paar välja juurde jne.
Muideks see oli lihtsalt ettepanek, et lihtsam oleks orienteeruda nagu välismaistes foorumites aga jah mina kasutan ennem google otsingut kui hakkan siinset otsingut kasutama
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
05.10.2008 15:30:12
|
|
|
Teeme iga posti juurde lisavälju 100 tükki, nagu ärifoorumi teemat alustades? /me ei tahaks nõustuda.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
05.10.2008 15:32:58
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Teeme iga posti juurde lisavälju 100 tükki, nagu ärifoorumi teemat alustades? /me ei tahaks nõustuda. |
Minu arvates väljadeks nimetatakse TextBox'e või kuidas?
Mina näeksin näiteks niimoodi sisukorda ette:
Mozilla:
Mozilla probleemid:
Aken ei ava.
Browser jookseb kokku.
Õpetused:
Kuidas kiiremaks teha.
jne...
Muidugi alustuseks piisaks sellest, kui sisukorra teemale vajutatakse, siis läheb teema algataja postituse juurde, mitte ei kuva kõiki selle teemaga seotud postitusi.
Erinevad rakendused ja skriptid.
viimati muutis Absona 05.10.2008 15:37:13, muudetud 1 kord |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
05.10.2008 15:35:06
|
|
|
Absona kirjutas: |
Tuleb õppida järelikult otsingut kasutama ning esimese asjana uurida, et mis sümbolid otsingus viivad kiiremini sihile  |
Saab aru eesti keelest? Kui teed ise koodi, siis on ju võimalused olemas, kas kirjutad programmi eesti keeles või inglise keeles, vastavalt vajadusele. Analüüsimine oleks raskem variant aga lihtsam oleks niimoodi, et lisada paar välja juurde jne.
Muideks see oli lihtsalt ettepanek, et lihtsam oleks orienteeruda nagu välismaistes foorumites aga jah mina kasutan ennem google otsingut kui hakkan siinset otsingut kasutama  |
Kas sa, kallis Uus Kasutaja, saad üldse aru, et tühipaljas kood ei ole võimeline analüüsima postitusi ja nende järgi mingit sisukorda looma.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
05.10.2008 15:38:40
|
|
|
Muideks see oli lihtsalt ettepanek, et lihtsam oleks orienteeruda nagu välismaistes foorumites aga jah mina kasutan ennem google otsingut kui hakkan siinset otsingut kasutama  |
Kas sa, kallis Uus Kasutaja, saad üldse aru, et tühipaljas kood ei ole võimeline analüüsima postitusi ja nende järgi mingit sisukorda looma. |
Ja sa HV Guru ei saa minu mõttest aru või ei ole programmeerimiega üldse kursis??
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
05.10.2008 15:41:37
|
|
|
Sellise sisukorra loomine läheks tunduvalt raskemaks, kui otsingu täiustamine.
Kahjuks teemaotsingut kasutades lööb umbes 10 lehte ette ja otsib isegi sellised teemad ülesse kuhu on ainult üks sõna kirjutatud otsitava kohta. |
HV foorumi juhtkond on probleemiga kursis ja loodetavasti hakatakse otsinguga tegelema lähiaja jooksul.
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
178 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
05.10.2008 15:43:53
|
|
|
MS offices teeb ta minuteada sisukorra paragrahvide pealkirjade järgi, mis on vormindatud pealkirjadeks. Postitustel aga ei ole mittemingisugust pealkirja ega midagi muud sarnast, käsitle neid kui tekstifaile, sest andmebaasis nad teksti kujul ka on. Palun seleta nüüd mulle ära, kuidas sa teed paarist tuhandest tekstifailist ühe tekstifaili, kus oleks nendest paarist tuhandest failist välja nopitud nende tekstifailide sisu ja see paari sõnaga kokku võtta ning kuvada sisukorrana.
Tean väga hästi mis on lahenduv ja mis on lahendamatu ülesanne. Süsteemiteooria edukalt läbitud
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
05.10.2008 15:52:48
|
|
|
Idee eeldab, et KÕIK kasutajad hakkaksid oma postitusi KORREKTSELT klassifitseerima ja selle tulemusena tekiks see soovitud sisukord. Teema algatajale soovitus - vaata kui mööda tehakse ülitihti postitusi alamfoorumitesse - suur osa kasutajatest ei suuda aru saada kuhu alamfoorumisse nad peaksid oma teema tegema, lokkab tohutu lugemisoskamatus ja ei loeta väikeses kirjas tekste avalehel iga alamfoorumi juures..... Ma usun, et saad piisavalt mõtlemisainet....
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
05.10.2008 15:58:06
|
|
|
MS offices teeb ta minuteada sisukorra paragrahvide pealkirjade järgi, mis on vormindatud pealkirjadeks. Postitustel aga ei ole mittemingisugust pealkirja ega midagi muud sarnast, käsitle neid kui tekstifaile, sest andmebaasis nad teksti kujul ka on. Palun seleta nüüd mulle ära, kuidas sa teed paarist tuhandest tekstifailist ühe tekstifaili, kus oleks nendest paarist tuhandest failist välja nopitud nende tekstifailide sisu ja see paari sõnaga kokku võtta ning kuvada sisukorrana.
Tean väga hästi mis on lahenduv ja mis on lahendamatu ülesanne. Süsteemiteooria edukalt läbitud  |
Süsteemiteooria - huvitav, aga kuidas on praktikaga?
Mina näeksin kolme võimalust.
1) Teha juurde üks TextBox, kuhu on postituse tegemisel kohustuslik lisada vea tüüp või selle sarnane probleem, selle põhjal otsib massiivist vajaliku sisukorra materjali foreach tsükliga.
2) Teine võimalus oleks selline, et poogitakse külge isetehtud "paragrahvid" koodis ja selle alusel salvestatakse need tulemused eraldi andmebaasi ja sellest materjalist tehakse sisukord, kuid tekib üks probleem, iga teema jaoks tuleks geneerida eraldi kood ja see oleks tülikas.
3) Oleks selline, et sina hakkakid käsiti neid sisukordasi tegema, et süsteemiteooriat "praktiseerida"
Aga jah, nagu ennem kasutaja time123 ütles, et otsingu täiustamine on juba arutusel, loodame, et see läheb tunduvalt paremaks.
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
05.10.2008 15:58:29
|
|
|
Hetkel saab mingit sisukorda teha kasutaja, kes on teatud teemaga kursis ja kellel on aega ja viitsimist pidevalt teemat jälgida ja siis vastavalt esimesse posti muudatusi teha.
Gentoo foorumis olen taolist asja näinud http://forums.gentoo.org/viewtopic-t-23350.html
Siinsamas foorumis tegi midagi sarnast kasutaja 8 kõvaketaste teemal
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=202777
Google.com'il on mingi tark koodijupp, mis oskab miljonite lehtede seast paari sõna abil leida vajaliku. Teoreetiliselt pole võimatu, et sama ka foorumi posituste kohta sama teha ei saaks aga arvatavasti, ei saa seda elu sees nii hästi tööle kui üldse. Kes seda tegema hakkaks üldse ja mis raha eest?
Ressursi läheks kindlati rohkem kui asjast kasu oleks.
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
05.10.2008 16:00:34
|
|
|
Mart352 kirjutas: |
Hetkel saab mingit sisukorda teha kasutaja, kes on teatud teemaga kursis ja kellel on aega ja viitsimist pidevalt teemat jälgida ja siis vastavalt esimesse posti muudatusi teha.
Gentoo foorumis olen taolist asja näinud http://forums.gentoo.org/viewtopic-t-23350.html
Siinsamas foorumis tegi midagi sarnast kasutaja 8 kõvaketaste teemal
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=202777
Google.com'il on mingi tark koodijupp, mis oskab miljonite lehtede seast paari sõna abil leida vajaliku. Teoreetiliselt pole võimatu, et sama ka foorumi posituste kohta sama teha ei saaks aga arvatavasti, ei saa seda elu sees nii hästi tööle kui üldse. Kes seda tegema hakkaks üldse ja mis raha eest?
Ressursi läheks kindlati rohkem kui asjast kasu oleks. |
Ma arvan, et sellega võidab HV foorum hulganisti populaarsust kasutajate seas.
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
05.10.2008 16:17:04
|
|
|
Absona, aga paku oma abi siis Tanelile selle teostamisel.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|