Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ra*
HV Guru

|
25.09.2008 11:16:54
Mobiiltelefonide hinnad |
|
|
Olles viimastel kuudel pannud müüki siin mitmeid mobiiltelefone, on peaaegu alati tekkinud mingid probleemid ja vaidlused.
Enamasti olen hinna pannud võttes arvesse EMT ja Elisa hindu. Alandan hinda tuhat paar. Ja need 999 lõpud ümardan 500 peale vms.
Kuna viimased müügis olnud telefonid olid väga uued mudelid, siis mingeid võrdlusi ma väga teha ei saanud.
Kuid alati on tulnud kommenteerima,et "Aga siit saab tasuta", "Aga siit saab ju 1000 krooniga"," aga mul on ärikliendis sõber ja ta võib mulle homme 5 tükki neid 500 krooniga tuua" jne jne.
Ehk hakatud tooma välja kliendihindu ning kampaania pakkumisi.
Paar korda on ka teised kasutajad sellised pakkujad välja naernud ja tähelepanu viidud väiksele kirjale, kuid kohati on tõesti okeid hinnad populaarsete pakettide klientidele.
Ühest küljest ma saan ju aru,et hinna määrab ostja mitte müüja. Kui liiga kõrge - jääb mul lihtsalt müümata.
Et mis arvata sellisest käitumisest ja olukorrast?
Kas mina olen liiga ahne? Peaksin kõiki kampaaniaid arvesse võtma?
Või müüjad/kommentaatorid on ebaõiglased.
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dinkz
Kreisi kasutaja
|
25.09.2008 11:22:19
|
|
|
Kui neile ei meeldi sinu pakutav hind, siis mingu ostku oma kampaaniatega.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
25.09.2008 11:34:31
|
|
|
c20xe kirjutas: |
Kui neile ei meeldi sinu pakutav hind, siis mingu ostku oma kampaaniatega.  |
Einoh see on selline üleolev suhtumine.
Ma üritan pigem leida vastust kuidas teha inimestele selgeks,et minu pakutav telefon on seda hinda väärt jne.
Või saada kinnitust,et ma olen täitsa loll vist,et üldse üritan telefone müüa- põhimõtteliselt on need väärtusetud
Ja kokkuvõttes müüa on mul vaja.
Kuid kui mingi Tele2 klient tuleb näitama,et tema saab selle telefoni 150 krooniga.( Lähemalt kampaaniast rääkimata),
siis EMT klient juba kadedusest mult telefoni ei osta ju ?!
|
|
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
25.09.2008 12:11:58
|
|
|
Iga kampaaniaga on ju ka tavaliselt see teema, et pead liituma Kui aga sinaltult ostab saab vabalt kas või kõnekaarti kasutada 8)
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
25.09.2008 12:16:23
|
|
|
reints kirjutas: |
Iga kampaaniaga on ju ka tavaliselt see teema, et pead liituma Kui aga sinaltult ostab saab vabalt kas või kõnekaarti kasutada 8) |
Täpselt. Enamasti peab liituma ka mitte just kõige odavama paketiga( oleneb ka teleofnist ja kampaaniast)
Sellepeale öeldakse tavaliselt ,et aga ta on juba klient ja kohati kehtivad need hinnad ka juba olijatele.
|
|
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
25.09.2008 12:22:06
|
|
|
Keda see kotib? Kui saab seal saia raha eest. Eks võtku siis sealt ja sa võid müüa sellisele inimesele kellel ei ole seal liitumist
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
25.09.2008 12:24:29
|
|
|
Ra* kirjutas: |
Kuid kui mingi Tele2 klient tuleb näitama,et tema saab selle telefoni 150 krooniga.( Lähemalt kampaaniast rääkimata),
siis EMT klient juba kadedusest mult telefoni ei osta ju ?! |
Sellisel juhul on ju sinul võimalik sellest kampaaniast lähemalt rääkida. Võid veel juurde lisada, et sinu telefonid on ilma 2. aastase siduva lepinguta ja sinupoolse täiendava kuumaksuta. Kui inimene ikka tahab seda Tele2 telefoni 150 eest osta, siis ei saa sina seda kuidagi takistada.
Ra* kirjutas: |
Sellepeale öeldakse tavaliselt ,et aga ta on juba klient ja kohati kehtivad need hinnad ka juba olijatele. |
Ega sellisele inimesele ei õnnestu sul kuidagi enda kallimat telefoni maha müüa, sellega pead lihtsalt leppima.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
25.09.2008 12:25:54
|
|
|
ise eelistan osta kohe tel välja kui mingi nõmeda kampaaniaga kaasa minna kus viiakse ära ka alukad.
VÄhe sellest,et telefonil suur juurdehindlus teenitakse ka x kampaaniaga.
Seega 100% tel välja osta ja pole muresi,et kellegi ori oled.
Seega müü sellise hinnaga nagu turul nad jooksevad ,mitte kampaaniate järgi.
Kes tahab see ostab,kes tuleb ähvardama sel lihtsalt pole raha .Elab tänu pangalaenudele jne
|
|
Kommentaarid: 223 loe/lisa |
   |
202 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
25.09.2008 13:20:57
|
|
|
Tänud.
Seda tahtsingi kuulda.
Kuna iga teemaga oli mingi jama siis mõtlesin juba,et kas tõesti minu ootused liiga müstilised.
|
|
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
25.09.2008 16:14:56
|
|
|
Ju nad on müstilised sinu ootustele tegelike ostjate arvu suhtes. Pead arvestama, et ühe taolise ostja kohta, kes sinu küsitud hinda maksab, võib olla kasvõi näiteks 100 muidu huvilist kelle ainus eesmärk on üritada hinda alla kaubelda.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|