praegune kellaaeg 21.06.2025 05:20:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
egomaniac
HV vaatleja
|
07.10.2008 15:31:15
Virtuaalsete kõvaketaste suurust ei saa muuta |
|
|
Tervist, ostsin HP Pavilion dv2699ea, koos 250GB kõvakettaga. Reaalselt näitas seal 232.9 GB. Niii tegin siis virtuaalselt Windows Vista selle disk manageriga juurde ühe kõvaketta kuhu ma tahtsin panna muusika, alustuseks sain teha 10.9 GB suuruse muusika ketta. Nüüd kui kõik oma muusika sinna peale tõstsin siis oi üllatust vabaks jäi ainult 200MB ja nüüd ma ei saagi sinna midagi juurde tõmmata. Aga tahtsin siis suuremaks teha veel seda 10.9 GB suurust muusika ketast selle suurema ketta arvelt, aga millegi pärast ei luba enam sellelt suuremalt kettalt ruumi röövida, kuigi seal on veel 110 GB vaba ruumi.
Ja ta ütleb mulle. et ei ole ruumi et suurt kõvaketast vähendada.
Ja tekst on ka seal all: Size of available shrink space can be restricted if snapshots or pagefiles are enabled on the volume.
Usun et see lahendus kogenumale arvutikasutajale on lihtne. Aga ma proovisin ka teisi programme millega jändasin terve päeva ja ikka ei mingit tulemust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|