praegune kellaaeg 22.06.2025 20:39:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ParoZ
HV vaatleja
|
22.11.2009 01:16:03
Aceri aku kestvus |
|
|
Arvuti on Acer Aspire Timeline 4810T ja tegin Hiljuti arvutile formatti - Enne oli VISTA, nüüd XP SP3. Acer Aspire Timeline on tuntud kui oma säästliku ja vastupidava aku pärast ning see on ka tõsi. Kuid siis kui mul VISTA oli, pidas aku maksimum 9 tundi keskmiselt 6 tundi, aga nüüd XP-ga olen saanud alati maksimum 4 tundi, nagu ma laadija ära võtan näitan 4 tundi peab aku vastu. Ma ei usu, et XP võtab rohkem akut kui VISTA, või Võtab??? :O Seega ka küsimus, kuidas ma saaks oma 8 tundi vastupidava aku tagasi, mis nagu aitaks.
Olen pannud programme kinni, võtnud ekraani heldust täiesti maha, aga ei midagi - üle 4 tunni ei kuidagi. Ekraani heleduse maha võtmine peaks ju minuteid ikke juurde andma kui :S.
PS! Arvuti on 3 kuud vana.
Loodan, et oskate aidata ja mulle lollile selgeks teha, mis värk on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rixvilll
HV kasutaja
|
22.11.2009 01:49:21
Re: Aceri aku kestvus |
|
|
ParoZ kirjutas: |
usu, et XP võtab rohkem akut kui VISTA. |
Ammu kinnitust leidnud tõsiasi kahjuks, et xp ei ole eriti akusõbralik.
_________________ regret all the things i have done wrong... |
|
tagasi üles |
|
 |
ParoZ
HV vaatleja
|
22.11.2009 03:03:38
|
|
|
Aga VISTA ja Windows 7, selle kohta teate midagi, milline on rohkem aku sõbralikum?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.11.2009 15:38:45
|
|
|
Arvatavasti Windows 7 on ikka parem. Katsetanud pole, aga nii räägitakse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
juuser
Aeg Maha 2a
|
22.11.2009 22:23:44
|
|
|
Endal sama isend. Lasin Windows 7 peale ja saan maks. 8 tundi aku kestvust. Enne tuleb muidugi vastavad draiverid ja utiliidid aceri kodulehelt peale lasta (videokaart, acer power management, cd/dvd väljalülitus kui arvuti ei ole vooluvõrgus jne)
Tellitud on mul ka aceri kodulehelt ametlik win7 upgrade. See on juba loodetavasti selle arvuti jaoks optimeeritud ehk siis lootus veel rohkem aku kestvust saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|