praegune kellaaeg 25.06.2025 08:54:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
GunnarK
HV vaatleja
|
08.09.2008 21:09:41
flash mälukaardi lugeja probleem. (Paras Pähkel):P |
|
|
Nonii selline jube jama on, et mul on mingi junn mälukaardi lugeja mille nimeks on Generic PC/SC Usb Smart Card Reader- see ei ütle mulle mitte muffigi ja vaevalt et kellelegi teisele ka. Igatahes selline vidin mille kaasa sain koos arvutiga. Seal on Smart cardi(id kaardi nt) lugeja ja see osa töötab. Kuid ülejäänud 4 auku ei tööta. ükski tuli ei põle ükski kaart ei anna märku. Olen päev otsa lugend foorumeid. Mitte mingit abi. Tegin kasti lahti vahetasin seest juhtmete ühendused ära(panin lugeja otsad uue ühenduse külge mul üks vaba seal veel.) Siis kuskil soovitati muuta ära tähistused mida windows kasutab ketaste jaoks aga mul on vista ultimate ja ma ei oska seda veel nii hästi. XP-l seda trikki teadsin- kasutasin tweak UI -d ja sai tähti vahetada aga vistaga saab aint neid tähti vahetada mida ta hetkel tajub et on arvuti küljes seega ei mingit abi mulle. Soovitati kuskil ka veel sandiski lehelt mingit rämpsu tirida aga ma ei tea mis firma lugeja mul on ja ma ei saa sealt midagi tirida nii.
Igatahes kui keegi midagigi teab soovitada või mingil moel aidata siis oleks väga tänulik. Praegu tundub, et ainuke võimalus mis üle jääb on minna täiskuöö neljapäeval ristteele ja kedagi ohverdama
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
08.09.2008 21:53:02
|
|
|
Aga sa selle peale pole mõelnud, et ehk on see junn omadega kutu, surnud, läbi põlenud...
Mälu ja Smart kaardi osa peaks eraldi olema.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
GunnarK
HV vaatleja
|
09.09.2008 15:33:47
|
|
|
Ma olen sellele mõelnud.... Ma lihtsalt pidasin tõenäolisemaks seda, et Vista $£#¤" keerab. hmmm... tegelt jah sellel vidinal on 2 juhet, aga imelik, et siis et ühe juhtme järgi on smartcardi pesa ja kõik mälukaardid on teise all... :S Jätan teema natukeseks veel avatuke äkki siiski on mingi tarkvara probleem ja keegi teab aidata. Nädala lõpupoole kui sama tark olen lähen ostan uue jublaka.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|