praegune kellaaeg 25.06.2025 20:42:50
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Isaak
HV vaatleja
|
08.09.2008 21:58:27
laadija pistik mäda |
|
|
Probleem:
Läppari aku ei lae, aku peal töötab, aku korras, läppar ka muidu korras, teise laadijaga ka proovitud, ikka ei lae.
Lahendus:
Kuna minu näol siiski tudengiga tegemist, ei soovi ma liigseid kulutusi teha, seega esialgu plaanis proovida pistikupesa vahetust.
Küsimus:
Mul pole õrna aimugi mille järgi pistikupesa otsida, tegemist amilo a1650g läppariga, sempron prose, 512mälu jne...
oleks vägagi positiivne kui saaks kuskilt identse pesa, kuid kui mitte, siis vähemalt pesa mis sobib adapteriga, külge keevitamise viisi saab hiljem välja nuputada
elfa kodukalt sirvisin, ei saanud paraku targemaks, sirvisin ka fujitsu supporti lehte, sama loll edasi.. et siis hüva nõu teretulnud, kust pesa saaks..
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
08.09.2008 22:10:22
|
|
|
Palju tõenäolisem on, et see pesa on Sul joodetest lahti murdunud - väändunud Või on plaadi väändega mõni rada puruks või detail kusagilt lahti tulnud.
Kui see pesa ümbrus ja igasugu trükirajad / detailid on Sul üle vaadatud - üle uuritud ja kui tester näitab, et igasugu rajad on OK, siis tasub alles pesa kahtlustama hakata.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|