praegune kellaaeg 23.06.2025 00:09:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
loki005
HV vaatleja
|
06.09.2008 20:29:14
Motorola U6 eluiga |
|
|
Moto U6 vana 2a. ja täiega paneb võssa. Ei helise, paneb tihti pilti tasku. keegi ei saa mulle isegi enam sms saata. kaotab numbreid tel.raamatust, siis tekivad suvalisel ajal tagasi jne.jne. Aku ka läbi. Küsiks kas uue aku panemine lahendaks mõne muu probleemi ka? Aga arvan, et elektroonika pees vm., et siis pol Meil veel peres üks U6 samal ajal ostetud ja teeb samu trikke. Kas 2a.ongi nende iga? Või viia remonti, kas on mõtet?e ehk mõtet uuta akut ostma hakatagi. Lihtsalt kahju. Vana moto 7a.ja aku praegugi 2 nädalat peab. Selle U6 ostuga astusin ämbrisse. Ps!
Ups! Tundub, et mul endal ka juhe koos, olen ühe lause teise keskele kirjutand, omg. Aga point ikka selles, et telefon teeb täpselt seda mida ise tahab, kui tahab siis heliseb, kui ei taha siis ei helise aga tegelt ka täitsa hulluks ajab. Kõik tuttavad juba helistavad mulle tava peale, sest mobilile pole mõtet. Pole vist ikka mõtet uut akut osta, see ei muudaks ilmselt midagi. Aga remonti viia? Läheb kalliks?
_________________ loki |
|
tagasi üles |
|
 |
RaPTiLE
Kreisi kasutaja

|
06.09.2008 22:23:13
|
|
|
Vett pole saanud, ega maha kukkunud vms?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
loki005
HV vaatleja
|
07.09.2008 16:18:01
|
|
|
Telefon on väga hästi hoitud ja vähe kasutatud.
_________________ loki |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
08.09.2008 10:54:47
|
|
|
Vii parandusse või lase tarkvara uuendada.
Ahjaa - proovi järgmisel korral arusaadavamalt kirjutada.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
loki005
HV vaatleja
|
08.09.2008 17:59:31
|
|
|
Keegi soovitas veel tarkvara alla laadida. Aga kas seda kuskil motorola lehel ka saab teha, et paned juhtme taha...see vist tasuline.
_________________ loki |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|