praegune kellaaeg 24.06.2025 23:53:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
entr0cks
HV kasutaja

|
26.11.2008 23:06:50
Disk manager'ga abi |
|
|
Oleks vaja natukene nou (vabandust mul hetkel inglise laotusega klaver).
Plaanin lasta peale Vista Ultimate (32-bit) enda uuele lapakale, millel on ette instaleeritud Vista Home Premium (32-bit).
Uritasin lasta Ultimate'i kohe Home Premiumi asemele, aga lopus tuli mingi imelik error ette (pilt kellegi arvuti pildist, kellel on sama error ees), uleval on kirjas "can not open file C:\RECOVERY.DAT".
Spoiler 
Motlen teha veel nii nagu tegin dual-boot XP ja Vista jaoks, aga kardan et sama asi tuleb ette. Pakun ette, et disk manamendist tuleks kuidagi see recovery partition, mitte ara kustutada, muidu oleks halb muumiseks taastada, vaid kuidagi disable voi talt bootimis omadus ara votta.
Spoiler 
Tanan abi eest!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
27.11.2008 16:52:34
|
|
|
Boot flagi peaks iga normaalne partitsioneerija võimaldama panna/eemaldada. Vistat ei tea, aga XP Disk Management'is tegeles IIRC asjaga parema hiirenupu peale avanevas menüüs pesitsev "Mark partition as Active" valik.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
entr0cks
HV kasutaja

|
27.11.2008 19:28:14
|
|
|
HacaX kirjutas: |
Boot flag...parema hiirenupu peale avanevas menüüs pesitsev "Mark partition as Active" valik. |
Vistal sama moodi, aga ma just seda otsin, et kuidas teha inactive või disable, mitteaktiivseks teha . Et kui on vaja siis teise OS-ga teen uuesti aktiivseks ja lasen Home Premiumi peale, sest sellel on mul litsents olemas, aga ainult recovery plaat. Oleks tavaline instaleerimis plaat, siis oleks suht suva, kas on või ei ole.
Ma ei taha Recovery partitsiooni ära kustutada, sest ma arvan et mitteaktiivseks tehes, saab Ultimate probleemideta peale lasta .
LISA:
Kuulge, ma leidsin sellise asja Asuse FAQ-st:
<The Recovery CD can recover the O/S to factory default state, but you will need to install Drivers.
The Recovery Partition can recover the O/S to factory default state without the need to install Drivers.>
Kas see tahendab, et ma voin partitsiooni ara kustutada, kuna plaat on sama hea, ainult et drivereid laheb vaja?
Kas saab parast partitsiooni tagasi paigaldada, tahaks opetust sel juhul
Kas see uldse takistab seda Ultimate installi? Voi oskab keegi utelda tapse pohjuse.
Ma olen selle asja juures suht uus, nii et abi on teretulnud!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|