Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Andium
HV veteran
|
31.08.2008 01:57:28
HDD sisu korrastamise soft? |
|
|
Probleem jargmine: On ketta peal palju samu ning erinevaid file erinevates kohtades 500GB umbes. Oleks vaja terviklik ulevaade saada mis failid korduvad, mis on sama nimega, samal ajal tehtud ja muudetud jne. Uhesonaga tahaks teha ketta korda ning samuti on palju pdf raamatuid mis korduvad. Oleks vaja mingit terviklikku pilti saada. Teab keegi monda softi?
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
31.08.2008 02:17:57
|
|
|
Teoreetiliselt on "Easycleaner"-l duplikaatide otsimiseks vahend, samas võib see parajalt perse keerata asjad, kui valesid asju kustuda.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.08.2008 02:40:25
Re: HDD sisu korrastamise soft? |
|
|
Andium kirjutas: |
Probleem jargmine: On ketta peal palju samu ning erinevaid file erinevates kohtades 500GB umbes. Oleks vaja terviklik ulevaade saada mis failid korduvad, mis on sama nimega, samal ajal tehtud ja muudetud jne. Uhesonaga tahaks teha ketta korda ning samuti on palju pdf raamatuid mis korduvad. Oleks vaja mingit terviklikku pilti saada. Teab keegi monda softi?
http://duplicatefilessearcher.net/ 8)
Seni pole mul Vista all veel midagi piixu keeranud
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
31.08.2008 04:17:57
|
|
|
To Tomorrow: Tanud. See paistab juba asjalik olevat ning mida ma otsinud olen. Kohe vaatan kuidas see ka tood teeb
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
O
Kreisi kasutaja

|
31.08.2008 04:45:38
|
|
|
Ace Utilities oli vanasti selleks tore riist.
_________________ PS, kui teemades ei vasta |
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
31.08.2008 12:27:57
|
|
|
To Tomorrow: Tanud. See paistab juba asjalik olevat ning mida ma otsinud olen. Kohe vaatan kuidas see ka tood teeb |
öö otsa juba lisab subfolderit. njaa tal vist mingid limiidid andmemahu tootamisega?
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.08.2008 13:12:18
|
|
|
To Tomorrow: Tanud. See paistab juba asjalik olevat ning mida ma otsinud olen. Kohe vaatan kuidas see ka tood teeb |
öö otsa juba lisab subfolderit. njaa tal vist mingid limiidid andmemahu tootamisega? |
Võid ka seda proovida: http://rapidshare.com/files/141508284/Search_Duplicate_Files.exe.html
See peaks kiirem olema aga sama moodi ei soovitata tervet ketast läbi skännida.Võta mingite suuremate subfolderite kaupa ette kus kahtlustad duplikaate olevat
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
31.08.2008 16:10:06
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
öö otsa juba lisab subfolderit. njaa tal vist mingid limiidid andmemahu tootamisega? |
Võid ka seda proovida: http://rapidshare.com/files/141508284/Search_Duplicate_Files.exe.html
See peaks kiirem olema aga sama moodi ei soovitata tervet ketast läbi skännida.Võta mingite suuremate subfolderite kaupa ette kus kahtlustad duplikaate olevat  |
Sellel on tahemarkide limiitpeal, uhesonaga juurest labi alakataloogideni kuni file nimeni ei tohi uletada rohkem kui 300 tahemarki.
Praegu ma kasutan Comparator Fast samaaegselt DFS +ga. Comparator Fast panin koige pohjalikuma vordluse ning praeguseks on teinud 10h ga ainult kusagil 20-30 %.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
31.08.2008 23:08:08
|
|
|
CloneSpy
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|