Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Raz0r
HV vaatleja

|
28.08.2008 22:09:49
Mp3 lakkas arvutiga ühildumast. |
|
|
Tere, mida teha kui mp3 lakkab arvutiga koostööd tegemast, mp3-meks on sony walkman nw-e003.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
28.08.2008 22:22:38
|
|
|
proovi teist usb porti ja veendu et seade pole kannatada saanud füüsiliselt
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raz0r
HV vaatleja

|
28.08.2008 23:12:30
|
|
|
väliselt ei ole asjapulgal midagi viga. mingi programm oli mul kunagi,Unknowdevice vist. see näitas küll selgelt ära et tegu on mingisuguse sony corporatsiooni vidinaga.
neid lugusi mis peal on neid mängib kenasti
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
29.08.2008 09:18:41
|
|
|
Teadmiseks sulle, et mp3 on üldtuntud failiformaat ja mp3-me mängija on see, mis sinu puhul probleemi tekitab. Ole täpne ja inimesed mõistavad sind paremini.
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.08.2008 09:35:24
|
|
|
Raz0r: Tee nii. Arvuti kinni. Kui arvuti on välja lülitatud, siis paned selle MP3 mängija külge ning siis arvuti tööle. Siis installeeritakse see USB-seade arvutis õieti. Ning hiljem tasub see MP3 mängija alati ühendada alati ühte ja samasse USB-sse. Teistes USB-des võib see mängija arvutiga tööle minna, kuid võib täpselt sama konfliti põhjustada kuni oled taas läbi teinud selle minu õpetuse: arvuti kinni - seade külge ja siis arvuti tööle.
Ja kui ikka Windows protesteerib, siis võib Sul vaja minna Sony telefoni enda õiget USB-draiverit. Seda otsid siis kusagilt Sony kodulehelt. Või telefoniga kaasasolnud CD-lt.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raz0r
HV vaatleja

|
29.08.2008 12:25:11
|
|
|
Sorry, see oli tõesti minu viga et ma ei maininud et see on mp3 mängija. Lihtsalt olin harjunud nii ütlema.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|