Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Mis arvad? |
Poolt |
|
27% |
[ 8 ] |
Vastu ( lisa miks) |
|
24% |
[ 7 ] |
Mitte päris nii |
|
13% |
[ 4 ] |
Jätab külmaks |
|
34% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 29 |
|
autor |
|
Ra*
HV Guru

|
25.08.2008 00:12:53
Ettepanek laiendada profiili võimalusi |
|
|
Tekkis idee,et kasutajate profiilid võiksid olla suuremate võimalustega.
Alles küll lisandus ärifoorumitesse variant,et esimeses postituses on näha sama kasutaja teised müügi/ostu teemad,
kuid leian,et võiks olla veel laiem .
Täpsemalt mõtlen,et profiili all võiks olla sektsioon kuhu saaks lisada linke.
Huvi pakkuvaid artikleid, enda müügiteemasi või soovitusi jne .
Paljud kasutajad (ka mina) lisavad nt oma signatuuri oma pakkumisi, kuid signatuuri ei mahu just väga linke jne.
Võibolla nt on osad asjatundjad kelle poole tihti pöördutakse on väsinud vastamast samadele küsimustele,
kuid isegi otsingut kasutades ei pruugi alati neid teemasi ja positusi leida?!
Alles nüüd ju Tanel pidi tegema eraldi teema ja seda ka topis hoidma,et inimesed saaks aru,et on olemas ka supermoderaatorid ja teised targad,
et teda nii palju ei tüüdataks jne.
Kõik selised viited teemadele saaks sinna lükata...
Näiteks tead,et keegi pakub tihti head kaupa kuid igapäev ikka ei kasuta otsingut ,et leida tema teemasi vms.
Mina nt kammin sendioksjonäride postitusi ja müügi teemasi, sest on olemas kasutajad kes nädal panevad müüki mitu uut eset hea hinnaga jne .
Või sooviks lihtsalt jagada huvitavaid artikleid,lehti,kohti mida netist leidsid ?! Kuigi selle jaoks on palju erinevaid teemasi oleks mugav profiili all kiigata,kui oled kindel mingi kasutaja usaldusväärsues või on samad huvid jne.
Et mis arvate sellisest ettepanekust ja kui kerge seda on sisse viia.
Või kisub liiga ma ei tea mis sotsiaalvõrgustikuks nii kätte ära?
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flavius
HV Guru
|
25.08.2008 00:25:43
|
|
|
et tekitaks profiili alla reklaamipinna ning KKK?
profiil pole huvitavate linkide jaoks
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
0 :: |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
25.08.2008 00:29:03
|
|
|
vermont kirjutas: |
et tekitaks profiili alla reklaamipinna ning KKK?
profiil pole huvitavate linkide jaoks  |
Põhimõtteliselt jah.
Sõna reklaam on niuke karm, sest reklaami eest peab HV's ikka maksma.
Võibolla lisada siis piirang oma firmade ja kohtade reklaamiks?
Tuli selline mõte. Sina arvad teistpidi. Arvamusi ma ootangi
Kuulab mis teised arvavad...
Võibolla tõesti olen lihtsalt hull ? Seljuhul sooviks kinnitust.
viimati muutis Ra* 25.08.2008 00:32:13, muudetud 1 kord |
|
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
O
Kreisi kasutaja

|
25.08.2008 00:31:43
|
|
|
Neid saab sinna praegugi toppida ja allkirja panna, et vt profiil.
Seega vastu
_________________ PS, kui teemades ei vasta |
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flavius
HV Guru
|
25.08.2008 00:36:22
|
|
|
ega konkreetselt see ei segagi, v6ib isegi olla,
aga kui igasugu ebavajalikku informatsiooni hakkab profiili alla juurde ilmuma, siis muutub raskeks vajalikku leida
kui selline asi teoks saab, siis v6iks 'spoiler tag taolise' all peidus olla, et vajutad "n2ita linke" ja need ilmuvad
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.08.2008 00:40:42
|
|
|
minu arust võiks kõik need: msnm, skype, www, icq nupud profiili alla panna, kuna neid läheb siiski harva vaja. ma paneks isegi "ps" nupu ka.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
25.08.2008 00:41:06
|
|
|
vermont kirjutas: |
ega konkreetselt see ei segagi, v6ib isegi olla,
aga kui igasugu ebavajalikku informatsiooni hakkab profiili alla juurde ilmuma, siis muutub raskeks vajalikku leida
kui selline asi teoks saab, siis v6iks 'spoiler tag taolise' all peidus olla, et vajutad "n2ita linke" ja need ilmuvad |
Seda küll,et mingi piirang peaks olema jne,et päris elulugu sinna kirjutama ei hakataks.
Aga link blogile ju ei häiriks.
Mina ausalt öeldes ei saa aru miks selle vastu peaks olema.
Võibolla annaks paremini vormistada või soovitada reegleid vms, kuid otseselt ei tohiks see väga häirida ju ?
|
|
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
25.08.2008 00:44:21
|
|
|
Kuule jah, jääb nagu mulje, et tahad HV accounti omal teha mingiks "myspace/facebook" teemaks? Milleks seda vaja?
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
159 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
25.08.2008 01:02:11
|
|
|
marko kirjutas: |
Kuule jah, jääb nagu mulje, et tahad HV accounti omal teha mingiks "myspace/facebook" teemaks? Milleks seda vaja?  |
Seda mõtlesin ja kirjutasin isegi viimase lausega esimeses postituses.*
Et kas on juba liig?
Seljuhul, kui kitsendada seda nt HV teemadele ning arvutialaste linkide lisamise võimaluseks oleks akspeteeritav?
Liialt kitsendades muutuks ta aga jah vist mõttetuks.
Kuna sa küsisid konkreetselt ,et kas miks Mina just seda sooviks, siis mina konkreetselt tahaks lisada sinna oma HV teemade linke,
sest alles ükspäev tuli kiri,et ei leitud müügiteemat mida signatuuris pakkusin.(teemat mis oli olemas)
Ja konkreetselt minu nime järgi ei saa ka otsingut kasutades leida ,sest kasutajanimes on tärn sees.
Kuid siiski ei ajendanud seda teemat tegema vaid minu ahnus ja soov lisa reklaami võimaluse järele !
Vaid tõesti soov mugavndada teatud inimestega ja nende huvidega seotud teemade,postituste leidmist jne.
Vaatan,et kuidagi väga karmid vastused nagu tõesti Mina just tahaks HV'd ära rikkuda, kuid ei ole nii.
Selleks see alafoorum ju siin on,et pakkuda enda ideid. Kõik ei saagi geniaalsed olla.
Konstruktiivsemaid vastuseid ootaks.
*Ei oma kasutajat ei rate's,myspaces,facebookis ega orkutis.
|
|
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
25.08.2008 01:14:16
|
|
|
kui miskit sellist siis väga piiratult... muidu tõesti on jama rohkem kui vaja. Võibolla siis ainult kasutaja poolt märgitud teemad, kus siis kasutaja saaks HV piires postitustele või teemadele vihjata. Nuh teema pealkiri + kasutajapoolne kommentaar vormingus. Samas kui selline asi juba oleks siis ta võiks olla profiilis algselt peidetud kujul nagu spoiler
Kuna teema juba oli mõeldud kui profiili arendus siis ma loodan, et teemaalgataja ei pahanda kui pisut enda mõtteid lisan.
Väikene ajurünnak: Kui juba taolist asja mainisin, et antud info võiks olla algselt peidetud kujul ja alles nupuvajutusega avaneda (st avab siis infokasti, sarnaselt spoilerile) siis võiks sama meetodit rakendada ka kommentaaride suhtes kasutajale (reitingut näidatakse by default aga, et näha ka kommentaare ennast tuleks vajutada väikest nupukest siis avaneks kenasti kogu see kommentaaride rida). Iseenesest sellise asja panek hoiaks ära üleliigse info näitamise, andes kasutajale valiku vaadelda seda mida tema just soovib jättes ülejäänu kõrvale, mis teda ei huvita. Samuti säästaks see ka pisut võibolla laadimisaegu aeglase ühendusega kasutajatele.
Samuti oli väike mõte, et oleks võimalik arvuti kirjelduses linkida komponentidele HV kataloogis aga selle teostus on nii küsitav, et ma parem ei hakka seda ise edasi lahkama.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
O
Kreisi kasutaja

|
25.08.2008 01:18:42
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
Samuti oli väike mõte, et oleks võimalik arvuti kirjelduses linkida komponentidele HV kataloogis aga selle teostus on nii küsitav, et ma parem ei hakka seda ise edasi lahkama. |
Seda saab ju praegugi teha
e. kurjam, on jah link keelatud
_________________ PS, kui teemades ei vasta |
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
25.08.2008 01:19:29
|
|
|
O kirjutas: |
Samuti oli väike mõte, et oleks võimalik arvuti kirjelduses linkida komponentidele HV kataloogis aga selle teostus on nii küsitav, et ma parem ei hakka seda ise edasi lahkama. |
Seda saab ju praegugi teha  |
no praegu pead selle jaoks BB koodiga linkima ja see kõik võtab üsnagi palju tööd ja muidugist on ka tähemärkide arv piiratud. Seega ei ole just väga praktiline. Mõtlesin miskit selle jaoks ka reaalselt tehtut.
Samahästi võiks ju Arvuti osa nimetada ümber kasutajapoolseks infoks vms Seal on enamus meist siiski harjunud ka kõike muud peale arvuti info edastama.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
25.08.2008 01:21:31
|
|
|
Samahästi võiks ju Arvuti osa nimetada ümber kasutajapoolseks infoks vms Seal on enamus meist siiski harjunud ka kõike muud peale arvuti info edastama. |
Vot !
Vormistaks siis ära.
|
|
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
25.08.2008 01:23:40
|
|
|
tsitaat: |
Võibolla lisada siis piirang oma firmade ja kohtade reklaamiks?
|
See mõte või idee on juba mõnda aega peas olnud jah ja lähitulevikus loodame selle teenuse ka ametlikult lansseerida.
Olemasolevat ärifoorumi süsteemi või toimimispõhimõtet me aga muutma ei kavatse hakata ja tasuta kuulutustetulpa või mingit üldteemat/foorumit me ei kavatse luua.
Pigem tuleb uue HV-ga väike täiendus, et ka HV avalehelt on külastajal võimalik ärifoorumi tehnikat filtrite abiga otsida
Kõik edasine on aga spekulatiivne arutlus ja kõik jõud on hetkel suunatud uue HV arendamisele (nagu varesemates postitustes on märgitud, foorumi jätame esialgu puutumata)
|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
25.08.2008 14:52:51
|
|
|
oot, et kui mu signatuuris on tekst et teen seda ja seda, link viib HV tööfoorumisse kus see ka teemana üleval. kas see on ka nagu reklaam, milllele tuleks maks peale panna?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
25.08.2008 14:54:26
|
|
|
punktiir kirjutas: |
oot, et kui mu signatuuris on tekst et teen seda ja seda, link viib HV tööfoorumisse kus see ka teemana üleval. kas see on ka nagu reklaam, milllele tuleks maks peale panna? |
Ei, seda mitte.
Pigem pidasin silmas selliseid teemasid, kus ärifoorumites pakutakse pidevalt mingeid akusid või mingit teenust.
Kuna hulgiteenuse raamest on need teemad ammu väljunud, siis tulebki nende teemade jaoks uued teenused lansseerida.
|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|