praegune kellaaeg 17.06.2025 22:42:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
verc
HV vaatleja
|
16.08.2008 10:37:21
Elioni veebimajutuses faililisti tekitamine? |
|
|
Paar tõrget seoses webiga. Nimelt on firmal koduleht(www.mingileht.ee) zone.ee-s, millele sai tehtud alamdomeen leht.mingileht.ee ja edasi sai suunatud see alamdomeen Elioni serverisse, kuna seal on meil 500MB tasuta kasutamata ruumi.
Plaan oli seda alamdomeeni kasutada justkui ftp-serverina, aga siit tekivadki probleemid.
Kas keegi teab, kuidas ma saaksin seal Elioni veebimajutuses teha nn faililisti, et sinna alamdomeeni lehele minnes saaksid vastavd isikud sealt vajalikud failid omale arvutisse tõmmata. Hetkel kui proovin midagi seal teha, siis pean mingi index.htm looma jne.
Aga mul oleks vaja nii, et kui lasen failid ftp tarkvaraga serverisse üles ,siis lehele minnes oleksid nad üksteise all reas, kust vajadusel saaks neid vajadusel alla laadida.
Ja teine probleem on, kuidas see lehekülg salasõna alla panna, et sealt saaksid neid listis olevaid faile alla tõmmata ainult need, kellele ma ´useri ja passwordi annan?
Kui nüüd keegi on kokku puutunud sellise murega, siis ootaks lahendusi?
Palun seletage suht üksikasjalikult, kuna pole väga kodus selle veebindusega.
Tänud ette.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
16.08.2008 14:37:43
|
|
|
tsitaat: |
Hetkel kui proovin midagi seal teha, siis pean mingi index.htm looma jne. |
Tee index.php ja pane sinna paremad koodid sisse. Vaata seda teemat siin ka pea sama teema. Encode Explorer on märksõnaks.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
16.08.2008 16:43:10
|
|
|
Miks sa ftp serverina ei kasuta zone domeeni? Neil on ju väikseima paketiga 3 GB pinda ja see on kindlasti suurem kui 500 MB Elionil.
Ise kasutangi justnimelt Zone puhul ftp.domeen.ee lahendust. Tegin alamdomeeni, tegin sellele kasutajad kirjutamis ja lugemis õigustega. Lisaks on võimalus teha ligipääsuga kasutaja, kes saab küll faile ülesse laadida kuid mitte tõmmata. Või siis ainult lugemise õigusega kasutaja. Lisaks genereeritakse brauseri puhul ka faililist. Lisaks peaks /logs kataloogi tulema ka ftp sessioonide kohta logid ehk siis mis kasutaja millise failiga tehinguid tegi.
Ma tean, et küsisid Elioni kohta lahendust kuid minuteada pole neil mingisugust domeeni haldamise moodulit. Olin ise samuti üle 5a ADSL firma paketi kasutaja kuid mitte keegi ei pakkunud seda kodulehe majutamise pinda ja ise ma selle järgi vajadust ka ei tundnud, sest olin juba teises firmas kettapinna võtnud.
Kui tahad siiski Elioni puhul failide nimekirja saada siis küsi teenusepakkuja käest, kas neil on directory listing lubamise võimalus (siis kuvab veebiserver seda nimekirja ise, ilma index failideta).
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus
HV veteran

|
16.08.2008 18:15:55
|
|
|
tsitaat: |
Aga mul oleks vaja nii, et kui lasen failid ftp tarkvaraga serverisse üles ,siis lehele minnes oleksid nad üksteise all reas, kust vajadusel saaks neid vajadusel alla laadida. |
snif abiks
|
|
Kommentaarid: 240 loe/lisa |
   |
2 :: |
198 |
|
tagasi üles |
|
 |
verc
HV vaatleja
|
16.08.2008 21:22:12
|
|
|
Tänud kõigile mõtete eest.
Hakkan otsast katsetama. Renka poolt pakutu vist tundub hetkel kõige mõistlikum ja lihtsam minu jaoks, mille teostamisega vast saan hakkama.
Viimane variant võiks ju ka sobida, aga leht on vaja lukku ka panna ju ?
Keegi pakkus, et kasuta zone.ee-d. Teeksin ise ka seda, aga korraldused ülevalt poolt ütlevad, et vaja ka see Elioni tasuta serveriruum kuidagi ära kasutada.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|