Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
09.08.2008 11:34:09
Windows XP ja Driverid |
|
|
Tere mul on üks probleem nimelt plaanisin ma maha müüa enda arvuti (üks sõber ostab ära)
aga mul on orig win ja ja 37 mängu arvutis
oli plaan et ostan siia uue ketta sisse ja müün koos sellega maha ja praegused 2 võtan ära ja panen uude. aga siin tekkis küsimus .selles?
Windows Xp peaks ju hakkama saama uues arvutis sest plaadid ja draivud ju olemas aga kas mängud jäävad tööle?
ise arvan et ei jää. mingi directx error tuleb arvatavasti. see aga tähendab et pean mängud uuesti panema ja see omakorda jälle seda et polegi mõtet välja võtta panen kasti hinnale Xp hinna otsa ja müün maha pärast näen ise kurja vaeva ja lapin oma mängud uude masinasse uuesti
asja mõte selles et kel kogemust andku nõu ma ei taha teise mehe rahakoti pealt katsetama hakata
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
09.08.2008 12:05:14
Re: Windows XP ja Driverid |
|
|
Miks sa arvad, et selle vana kõvaketta pealt uus arvuti kohe ilusasti käima läheb?
Nii küll väikese pusimise peale saab, aga sinu jaoks oleks vist kõige lihtsam ikkagi Windows uuesti installida.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
09.08.2008 12:15:40
|
|
|
ma arvan et läheb küll käima ,arvuti läheb ka ilma kõvakettata käima , ja pilt tuleb ka ilma selleta ette. teiseks mul on sata 2 kettad mõlemad :d kolmandaks biosist määran kohe ära kumb ketas boodib , aga küsimus ongi just selles et ma ei peaks lappama neid mänge uuesti arvutisse . et siis olen kuulnud et mingi error tuleb,nimelt mingi dx(directx ehk) aga ostja oli hinnatõusuga nõus niiet võib teema ka lukku panna
_________________ BatRat |
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
09.08.2008 12:25:16
|
|
|
Kui Windows käima läheb, siis lähevad ka mängud käima, kuid arvatavasti see vanas arvutis olnud Windows_iga kõvaketas uues arvutis siiski käima ei lähe, originaal Windows CD olemasolu ei tee uues arvutis Windows_i legaalseks ja arvatavasti saad seda seal ainult miski 30 päeva kasutada
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
09.08.2008 12:41:37
|
|
|
nüüd tiba targem. muidugi saab windowsi alati ju legaalseks teha sest see on originaali eelis et kõllad mikisofti loed oma koodi ja vastu saad teise koodi ja voilaa(seda juba 2 korda tehtud. ).
parandades sind et mul on endal tulnud vindows repairiga 2-hel uuel mängul mingi error mis nõuab mängu uuestiinstallimist. kahjuks ei mäleta mis erroriga tegu oli.
_________________ BatRat |
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|