praegune kellaaeg 17.06.2025 23:02:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aq
HV kasutaja
|
11.08.2008 09:37:18
Line-In ei hakka tööle... |
|
|
Mul on Realtek helikaart ning Line-In ei hakka tööle - ühendan Hauppauge TV-kaardi Line-Out juhtme vastava Line-In pesaga helikaardil, tarkvara küsib - misasja ühendasin, kinnitan et Line-IN, aga midagi ei toimi... Otse TV-kaardilt heli välja tuleb (kuulates kõrvaklappidega näiteks).
Selline küsimus, et mõningatel op-süsteemi seadistustel on Windows'i enda Volume Control'il Line-In kontroll kah. Mul ei ole. Kuidas lisada sellele Master Volume aknale (mis avaneb, kui klõpsata heliikooni sys-tray'l) asju juurde, st siis Line-In. Ma arvan, et ma ise olen kunagi-kuskil Line-In MUTE peale seadistanud, aga - kuskohast, ei mäleta
Muidugi on võimalik, et Hauppauge TV-kaart, mida andis siia peale sobitada, võib minna draiverite osas konflikti helikaardiga, aga ärme nii tumedaid mõtteid veel mõtle teor. aga - kas on võimalik, et draiverite konflikt on niiviisi piiratud: AINULT Line-In on "konfliktis"? sest muidu helikaart toimib kenasti...
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
trippin
HV vaatleja

|
11.08.2008 12:19:04
|
|
|
tsitaat: |
Selline küsimus, et mõningatel op-süsteemi seadistustel on Windows'i enda Volume Control'il Line-In kontroll kah. Mul ei ole. Kuidas lisada sellele Master Volume aknale (mis avaneb, kui klõpsata heliikooni sys-tray'l) asju juurde, st siis Line-In. Ma arvan, et ma ise olen kunagi-kuskil Line-In MUTE peale seadistanud, aga - kuskohast, ei mäleta
|
Topeltklikk heliikooni sys-trayl ja seal line-in olemas..
_________________ OPEL - Organiseeritud Peldik Eesti Liikluses |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
11.08.2008 12:54:17
|
|
|
trippin kirjutas: |
tsitaat: |
|
Topeltklikk heliikooni sys-trayl ja seal line-in olemas.. |
Ei ole, just seda ma tahakski teada, et kuidas sinna seda lisada...
Osadel masinatel on seal Line In olemas, osadel ei ole... aga võimalik, et mingi suurem probleem. ma uurin hiljem ka seda, kas muudest asjadest Line-In toimib...
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
11.08.2008 19:31:25
|
|
|
Volume Control -> Options -> Properties -> Playback.....
sealt peaksid line-in'i leidma
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
11.08.2008 19:50:29
|
|
|
Nowott Tänud... kes oleks seda arvanud, et olemas on asi nimega "Rear Blue In" Niipalju kustomatiseeringuid, et Windowsis ei ole kõik nähagi
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|