praegune kellaaeg 18.06.2025 07:18:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lingered
HV vaatleja
|
05.08.2008 06:51:37
Laptop ei lähe netti. Ethernet controller? |
|
|
Tere,
netis surfates hakkas arvuti tuvastama mingit uut riistvara, kui hakkasin seda tegevust katkestama, siis sain teate "Ethernet controller...". Kiirustades ei pööranud kahjuks tähelepanu, mis täpselt kirjas oli. Sellest ajast alates laptop enam internetti ei tunnista.
Kui vajutan Diagnose Connection Problems, saan vastuseks, et kasuta wifit (mida mul pole).
Olen üle kontrollinud Ad-aware'iga - ei leidnud midagi.
Sain nõu, et ehk peaksin etherneti driverit uuendama. Laadisin alla netist driveri, läksin Device Manageri, klikkisin Update Driver, Search automatically ja vastuseks tuli, et Software is up to date. Samuti pole kollaseid küsimärke, mis tavaliselt mingit viga vist peaks näitama.
Siit siis küsimus, kas peaks sunniviisiliselt driverit uuendama? Võib üldse viga selles olla?
Kuna ma täpselt ei tea, mida ma teen, siis ei tahaks asja hullemaks teha installides või üritades parandada midagi, mis pole üldse katki.
Ja kui peaksin driverit ikkagi uuendama, siis kas see oleks õige variant: http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=6&PFid=6&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false
ja sealt Vista (WinServer 2008) Driver 6.108?
Arvuti on Toshiba Satellite A135-S4467 ja Vista, Realtek RTL8101 Fast Ethernet version 6.186.1103.2006, ühendus starmani kaabel.
Tänan, kes abistamiseks aega leiab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
05.08.2008 13:23:29
|
|
|
kui software on uptodate,
siis näita 'ipconfig /all' väljundit
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
oicu
HV kasutaja
|
05.08.2008 13:28:00
|
|
|
lase võrgu draiverid maha ja installi uuesti
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|