praegune kellaaeg 18.06.2025 01:23:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aeron
HV Guru

|
04.08.2008 16:55:09
MS Office 2007 paralleeltöötlus probleem |
|
|
Nii,
Selline probleem. Vana office'iga said 2 raali avada 1 faili ning pärast töö lõppu, kui see kes pani enne kinni salvestas ära ja siis teine pani kinni ja salvestas, said mõlema inimese tööd lisatud samasse Exeli tabelisse. Uuem word ei lase sellist nalja teha vaid loob 2 eraldi faili ning üle salvestades jääb alles selle inimese töö kes viimasena salvestas. Kas selle jaoks on mingi funktsioon või ongi uuema office'iga halvasti lood?
Tänud
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
04.08.2008 17:08:15
|
|
|
wordis pole kuulnudki sellisest featuurist. pole tegelikult huvitanud ka. aga excel 2007 'review' menüüs on tab 'changes', kus 'share workbook' suurelt näha.
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
04.08.2008 23:12:00
|
|
|
Word'is ei ole kunagi olnud sellist funktsiooni. MS'il on olemas Sharepoint millest võiks ehk abi olla
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
05.08.2008 08:15:35
|
|
|
Aga selline võimalus on olemas Google Docsis. Tasub proovimist, ajakiri [digi] sellega töötabki.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
05.08.2008 09:56:10
|
|
|
Paistab, et share workbook on täitsa olemas ning seal all näitab isegi teise raali ip-d, kes on parajasti asja avanud. Asine.
Tänud.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|