Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Desktop ja taskbar kaob ära märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
manpe
HV vaatleja
manpe

sõnum 01.08.2008 02:34:02 Desktop ja taskbar kaob ära vasta tsitaadiga

Vabandust ebainformatiivse pealkirja pärast, aga see kirjeldab vast kõige paremini mu probleemi icon_sad.gif

Ma tõmbasin täna torrentist Nero 8 Ultra Editioni endale ning kui peale hakkasin installima, pidin ma loomulikult programmil andma vabaduse ju kõike teha (COMODO ja spyboti TeaTimer käisid pinda kogu, et kas luban seda ja toda). Kuid ma kardan, et see rikkus midagi ära. Nimelt installimise käigus kisas NOD32 mitu korda, et leidis mingi viiruse, kustutas ja pani karantiini. Karantiinist leian 3 asja... Pilti saab näha siin karantiinist

Kõige hullem algas pärast seda kui Nero 6 Ultra Editioni uninstallisin (Nero 8 nõudis seda). Süsteem nõudis restarti mille ma ka tegin ning kui arvuti oli ära laadinud, ei ilmunud midagi ekraanile. Mõtlesin lihtsalt et installimise pärast võtab kauem, aga lõpuks avasin Task Manageris siis explorer.exe ning nii ikoonid kui taskbar ilmus tagasi. Seda vaid hetkeks, sest see hakkas nagu "vilkuma" - kadus ära, ilmus tagasi, kadus ära, ilmus tagasi jne. Hakkasin siis task manageris protsesse kinni panema mis kuuluvad nerole. Ma pole kindel kas töötas, aga mingi hetk see lõppes. Pärast järgneva restardi tegemist hakkas kõik otsast peale.
Ma läksin ka Safe Mode'i, et pahalased kõrvaldada kuid ei Spybot ega Comodo ei leidnud midagi. See on ka imelik, et safe mode'is oli sama asi ... aga seal ei vilkunud, seal kaduski kõik ära. Kui tahtsin midagi taskbarilt avada, pidin iga kord explorer.exe task manageris avama.

Ning miski tahab pidevalt registris midagi muuta - Pilt. Üks kord ma nõustusin ka sellega, sest ma ei saanud "deny" vajutada. Siis hakkas samamoodi vilkuma. Praegu ma sain deny valida ning ma ei kavatse seda rohkem lubada.

Mis te arvate, mis võib seda põhjustada ? Viga registris mis tekkis Nero 6 uninstallimise käigus ? Ma ei tea, ma loodan et keegi teist oskab mind aidata. Nii on äärmiselt ebamugav navigeerida, kuigi praegu tundub kõik korras olevat, aga ma ei anna oma pead, et see ei kordu (eriti veel kuna miski tahab mul registris midagi kannatamatult muuta).

Aidake icon_sad.gif

-EDIT-
Mõtlesin et äkki tasub mainida, et masin on jõuetu ka restarti tegema. Ma ei tea kas see võtab lihtsalt kauem aega, aga ta jääb süsteemi kinnilülitamise ajal "hanguma" mul on tunne. Pean kasutama reseti kogu aeg.
Ja siis veel, et ma keelasin kõik nerole kuuluvad startupid, aga see ei aidanud.

-EDIT2-
Siin on ka pilt asjast endast + miski kustutas mul midagi registrist ära ja seda mitte esimest korda
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 01.08.2008 02:42:00 vasta tsitaadiga

System restore?
Äkki Safe Mode'is sisse minna ja igast AVG/Kaspersky/NOD'iga üle käia? Ning pagan miks te inimesed torrente kasutate? Warezid oma DDL'idega ftw! icon_wink.gif

Igatahes, mul oli kuu tagasi sama jama (taskbar kadunud ning aeglane start up) .. aga mul tuli see mingist veebisaidist, lõpuks tegin ikka formati.
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
manpe
HV vaatleja
manpe

sõnum 01.08.2008 02:56:37 vasta tsitaadiga

Enne system restorei tahaks teada äkki on mingeid teisi variante ? Safe mode'is käisin Spybotiga ja Comodoga üle. Kuigi safe mode'i kimbutab ka see sama jama. NOD32'ga tegin scanni eile (siis veel polnud seda jama, rutiinne scann oli, midagi ei leidnud).
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.08.2008 07:46:37 vasta tsitaadiga

http://www.malwarebytes.org/mbam/program/mbam-setup.exe
http://www.superantispyware.com/downloadfile.html?productid=SUPERANTISPYWAREFREE

Uuenda ära ja mine safe modesse skännima nende kahega.

//
Tee AVZ logi ka:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=375143

HJT fixi:
O2 - BHO: (no name) - {F7B0F7B2-1B10-4240-B00B-354F3C04E3F5} - C:\WINDOWS\system32\ljJARhEX.dll
O4 - HKCU\..\RunOnce: [FFTI] "C:\Documents and Settings\anpe\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\cqgevdci.default\extensions\{B13721C7-F507-4982-B2 E5-502A71474FED}\ffti.exe" /VERYSILENT /SUPPRESSMSGBOXES /NORESTART /DestPath="C:\Documents and Settings\anpe\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles/cqgevdci.default\extensions\{B13721C7-F507-4982-B2 E5-502A71474FED}"
O20 - Winlogon Notify: ljJARhEX - C:\WINDOWS\SYSTEM32\ljJARhEX.dll
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
manpe
HV vaatleja
manpe

sõnum 01.08.2008 15:22:44 vasta tsitaadiga

Ma ei tea kas combofix töötas nii nagu vaja... Alguses panin windowsis scannima, aga ta jäi ühe koha peal seisma ning teatimer pidevalt küsis kas tahan registris seda muuta või mitte (põhiliselt IE-s mingeid lehti "go.microsoft.com/..."). Windows "vilkus" muidugi, aga combofix seisis teatud koha peal. Läksin siis safe modei ja lasin seal ka combofixiga üle... tegin restarti, combofix ütles, et valmistab logi. Kuid logi valmistas ta hästi kaua, panin kinni. Ma ei tea kas oleksin pidanud ootama, on see logi väga tähtis ?

Samas leidsin eile googlist ka sellise ravi asjale nagu shellfix.reg ... panin selle peale, aga siiski ei aidanud.
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.08.2008 16:08:03 vasta tsitaadiga

Ma nüüd MSNis andsin sulle AVZ logi skripti.
Kui tollega ühelepoole oled saanud, tee combofixi logi(tavarežiimis)
Enne sule Spybot ja teised viirusetõrjed/tulemüürid.
Oota kuni Combofix lõpetab oma töö.See võib aega võtta, olenevalt arvuti nakatuse tasemest ja failide hulgast.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
manpe
HV vaatleja
manpe

sõnum 01.08.2008 18:34:32 vasta tsitaadiga

ComboFix ajas asja korda icon_smile.gif Arvuti tundub isegi kiirem nüüd icon_neutral.gif thumbs_up.gif Suured tänud Lord Ami ja teised
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Desktop ja taskbar kaob ära
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.