Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
renhoelder
HV veteran

|
01.08.2008 12:42:23
Laptopide garantii |
|
|
Tere,
mind hakkas huvitama selline asi.
Kui paljud firmad lubavad kasutajal ise sülearvuti mälu/kõvaketast vahetada?
Ma tean, et mõned tootjad tolereerivad kasutaja poolset läpaka laiendamist (mälude/kõvaketta vahetamine) ilma, et garantii katkeks. Nii palju kui ma kuulnud olen saab Maci puhul mälusid ise vahetada ja kõvaketta vahetamisel peab teenindusse pöörduma, kus see sinu eest ära vahetatakse.
Nii et pöördun teadjate inimeste poole. Millised firmad sellise nokitsemise peale silma kinni pigistavad, millised mitte?
Tänud ette ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
01.08.2008 15:45:32
|
|
|
Ordi lubab kindlasti, ML-arvutid ka ilmselt. Delli on ka viidud teenindusse üldse ilma kettata näiteks. Muidugi võib ju alati vana jupi alles jätta ja kui peaks garantiicase tekkima, viid originaalkonditsioonis.
_________________ There is no patch for human stupidity... |
|
tagasi üles |
|
 |
tanel99
HV kasutaja
|
01.08.2008 16:35:56
|
|
|
Kasutan juhust ja küsin ka garantii alase küsimuse.
Nagu ma aru olen saanud, siis ostes näiteks Dell läpaka, siis saab kaasa rahvusvahelise garantii. Kuna ise elan Soomes aga plaan osta sügisel läpakas siiski Eestist Flexist.
Et siis küsimus oleks, et kas see rahvusvaheline garantii tähendab seda, et ma võin mingi probleemi tekkides oma läpaka viia kusagile Soome esindusse ja nad teevad siis mingi asja korda kui vaja? Ehk kuidas see rahvusvaheline garantii siis ikkagi toimib?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
01.08.2008 16:38:16
|
|
|
Tunnustatumate brandide masinatega toimib ilusti see mainitud rahvusvaheline garantii.
|
tagasi üles |
|
 |
senso
HV kasutaja
|
01.08.2008 16:38:21
|
|
|
mingi koodi või millegi alusels peaks olema ja siis on vastavad esindused riikides mis teostavad garantii töid
kui eksin siis parandage mind
|
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
01.08.2008 16:42:17
|
|
|
Nii ta on, service tag ja seerianumber on need identifikaatorid.
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
01.08.2008 17:46:31
|
|
|
Kas see vastab ka tõele, et IBM/Lenovo läpakatel võimalik juppe ise vahetada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
01.08.2008 17:48:07
|
|
|
Kõikidel läpakatel on võimalik juppe ise vahetada kui oskad. IBM-ga on aga see probleem, et esindus müüb varuosi ainult koos paigaldusega
|
tagasi üles |
|
 |
renhoelder
HV veteran

|
01.08.2008 18:45:04
|
|
|
Jah, oleks pidanud ennast pistu täpsemalt väljendama. Küsimus on selles kas juppe vahetades garantii ka jätkub. Tea kui kotkasilmad inimesed firma esindustes on? Kunagi oli lauaarvutil korpuse küljes lihtsalt kleeps mis pidi sisu näppimise siis ära hoidma, et siis kui sama konf mis arvel kirjas, siis polegi häda?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
01.08.2008 19:17:42
|
|
|
Kettaid/mälusid annab läpakatel ilusti vahetada nii, et mingeid jälgi ei jää ja kui garantii peal, siis ma ei näe põhjust, et midagi muud peaks üldse ise näppima.
|
tagasi üles |
|
 |
Ramm
Kreisi kasutaja

|
01.08.2008 20:24:29
|
|
|
tanel99 kirjutas: |
Kasutan juhust ja küsin ka garantii alase küsimuse.
Nagu ma aru olen saanud, siis ostes näiteks Dell läpaka, siis saab kaasa rahvusvahelise garantii. Kuna ise elan Soomes aga plaan osta sügisel läpakas siiski Eestist Flexist.
Et siis küsimus oleks, et kas see rahvusvaheline garantii tähendab seda, et ma võin mingi probleemi tekkides oma läpaka viia kusagile Soome esindusse ja nad teevad siis mingi asja korda kui vaja? Ehk kuidas see rahvusvaheline garantii siis ikkagi toimib?  |
Jah Dellil on r.v garantii aga kui viid mujale kust ostetud ehk soomest siis võidakse võtta teenustasu (ca 350 eeq vms).
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|