praegune kellaaeg 13.08.2025 16:21:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LWD
HV vaatleja
|
25.07.2008 21:15:11
ffmpeg kasutamine installimata |
|
|
Tere,
Oleks vaja teha script, mis teeb kasutaja saadetud suvalisest video failist väiksemahulise flv faili. Serverisisese videotöötluse jaoks on olemas ffmpeg, aga internetis olevates näidetes peab selle enne masinas installima. Script tuleb paigutada virtuaalserverisse, kus pole ffmpeg-php extensioni, mul pole õigusi programme installida ja operatsioonisüsteemiks on Unix.
Niisiis, küsimus tarkadele. Kas videoid on võimalik väiksemahuliseks flv failideks teha antud tingimustes?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
linnumees
HV kasutaja
|
25.07.2008 22:50:07
|
|
|
See oleneb sellest, kas Sa saad käsurealt programme läbi PHP käivitada. Kui tegemist on virtuaalserveriga, siis sellise tegevusega Sa seal ilmselt kaua ei püsi. : )
http://ee2.php.net/exec
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
LWD
HV vaatleja
|
26.07.2008 00:18:23
|
|
|
kirjutasin exec('dir', $output); ja programm väljastas failide nimekirja, järelikult exec töötab.
Ma ei kavatse panan püsti youtube või mingit muud videoportaali, video lisamine on ainult lisavõimalus kasutajatele tutvustada oma ettevõtet. Reaalselt lisatakse 1 video nädalas või harvemini. Minu teada pole ükski virtuaalserveri teenusepakkuja pannud reeglitesse, et ei tohi videoid töödelda või lühiajaliselt serveri resursse laialdaselt kasutada. GD library (pilditöötlus) on ju lubatud ja suuremad portaalid kasutavad kindlasti rohkem resursse pilte töödeldes kui mina paart videot lisades.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
linnumees
HV kasutaja
|
26.07.2008 00:29:56
|
|
|
Hmm... ffmpeg eeldatavasti vajab ka mingeid koodekid ja asju, sel juhul peaks Sa ta ilmselt eraldi komplieerima nii, et need välised asjad laetaks kusagilt Sinu veebiruumi kataloogist, kuna neid serveris ilmselt olemas pole. Siis chmodid kõik käivitatavad asjad käivitatavaks ja kasutad. :p Segane jutt sai vist ja võib-olla mõne asjaga panen mööda, aga idee poolest peaks ta nii toimima küll.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
26.07.2008 02:32:37
|
|
|
linnumees, õnneks ei vaja ffmpeg lisaks midagi
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|