praegune kellaaeg 10.08.2025 19:01:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SGM
HV kasutaja

|
13.01.2008 14:38:14
iframe'i sees olev link viskab uue lehe ette väljaspool frame'i |
|
|
Mul oli kunagi üks shoutbox iFrame'i sees, ja seal oli vahel mõni link ka, mis avanes sama freimi sees. Aga nüüd on mul ühel lehel pandud foorum iframe'i sisse, aga kui seal mõnda linki klikin (login, search vms.), siis ta avab selle küll samas aknas, aga täiesti eraldi, ilma freimita ja ilma ema-leheta! Vaja oleks nii, et kõik lingid avaneksid sama freimi sees ja ema-leht jääks alles! Mitte ei saa aru, miks seekord ei toimi...
Välismaalt ka ei olnud abi. Enamus freimiprobleeme olid just vastupidi - tahetakse, et lingid avaneksid _blank või _top...
Ainus teema, mis minu probleemiga kokku langeb, on vastuseta:
http://www.htmlcodetutorial.com/help/sutra18922.html
iframe ise on mul sedasi:
html:
|
<iframe onload="insertIt();" name="forum" src="f_index.php" width="100%" height="100%" frameborder="0" scrolling="no" allowautotransparency=true></iframe>
|
P.S.
See onload="insertIt();" on selleks, et iframe'i kõrgus muutuks automaatselt sisu järgi, eelneb väike js funktsioon.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
13.01.2008 15:45:52
|
|
|
Pead vaatama, et lingile oleks iframe nimega target pandud, kui target puudub, siis default laetakse link sellele lehele, kus ta asetseb.
<a href="leht.html" target="forum">mingi koht</a> |
   |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
nene
Kreisi kasutaja

|
13.01.2008 15:50:19
|
|
|
andrusny kirjutas: |
Pead vaatama, et lingile oleks iframe nimega target pandud, kui target puudub, siis default laetakse link sellele lehele, kus ta asetseb. |
Eksid - vaikimisi laetakse just sellesama iframe sisse.
Ilmselt on nendel foorumi linkidel midagi küljes, mis ei lase neil iframe sees avaneda.
Kui SGM meile oma lehte näitaks, siis ehk oskaks ka öelda, mis konkreetselt probleemi põhjustaks.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
13.01.2008 15:59:40
|
|
|
Ma lihtsalt sain siis asjast valesti aru, eeldasin, et see link on samal lehel, kuid iframest väljas.
tsitaat: |
sellele lehele, kus ta asetseb. |
Siit ju võibki välja lugeda, et kui on iframe sees, siis iframesse, kui mujal, siis mujale. Iframes on ju eraldi leht.
tsitaat: |
src="f_index.php" |
Neil linkidel on siis target="_parent" pandud, siis avaneb emalehel.
<a href="leht.html" target="_parent">ddd</a> |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
SGM
HV kasutaja

|
13.01.2008 16:19:23
|
|
|
Üks link, mis asub iframe'i sees ja avamisel läheb sealt välja, on selline: <a href="search.php">Search</a>
Ei aita mingi target, ikka läheb välja. Kõik muud targetid peale _self'i viskavad uude aknasse (tab-i) selle lehe.
Kogu lehte ma ei tahaks siin avalikult näidata, kuna asi on liiga poolik ja ma ei taha, et igaüks seda vaatama läheks.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
13.01.2008 16:22:22
|
|
|
Siis see otsingute leht suunab kuhugi edasi. Viga on seal.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
13.01.2008 16:23:14
|
|
|
Saada kellelegi asjapulgale siis ps nt?
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
SGM
HV kasutaja

|
17.07.2008 13:16:42
|
|
|
Imelik, kuidas Joomlal see wrapper toimib?
Minuarust see ei viska välja uuele lehele.
Nüüd on mul jälle sama probleem - tahan, et lehe sees oleks iFrame, milles saaks linkidega lehti vahetada nii, et põhilehe osa jääks muutumatult ette. Aga ei saa midagi teha - kohe, kui iFrame'i sees linki klikin, vahetab hoobilt lehe uueks ja tagasi peab back-nupuga minema! :S Ja kui hakkan mässama nimedega (<iframe name="blaa" ...> ja <a ... target="blaa">), siis viskab hoopis uue akna lahti, mis on veelgi hullem!
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|