praegune kellaaeg 23.06.2025 11:37:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
QWhite
Kreisi kasutaja

|
30.06.2008 23:54:00
GSM adapter PC-le? |
|
|
Kas eksisteerib mingi riistapuu mis töötab GSM antennina, kuhu saab SIM kaardi sisse panna ning kogu interface oleks PC kaudu?
Pean silmas et arvutis saaks samu teenuseid kasutada, mis telefoniga, kas siis kaasasoleva tarkvara või ise programmeeritud tarkvaraga.
Tean et bluetoothiga või USB-ga saan oma Nokia ka ühendada, aga huvitab just selline "adapter".
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
01.07.2008 00:02:15
|
|
|
mingid pcmia gprs/gsm kaardid lubavad ka kõnesid teha.millised,jään vastuse võlgu.
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
08.07.2008 13:34:17
|
|
|
Neid saadaval küll (adaptereid), mingisugune oli millel kohe ka telefoni utiliti kaasas. Uurin täpselt mis selle eluka nimi oli, istus igatahes pcmcia -se.
_________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist? |
|
Kommentaarid: 451 loe/lisa |
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
QWhite
Kreisi kasutaja

|
08.07.2008 21:32:23
|
|
|
Olen nüüd ise ka vahepeal kõvasti uurinud, GSM modem on selle nimi ja küllaltki rariteet on see Eestis, nii siit ostes kui USA-st tellides tuleb üle 2000 hind. EU netipoodidest ei suuda seda eriti leida ja kust leian, seal ei taheta Eestisse transportida. USB oleks kindlasti mugavam, aga ka kallim. Kui keegi viitsib oma vaba aega selle aparaadi saadavusele pühendada, olen tänulik kui ei, köhin ehk papi välja millalgi.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|