praegune kellaaeg 20.06.2025 18:43:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rang
HV kasutaja

|
27.07.2008 19:25:02
Mini jama funktsiooniga |
|
|
Kasutan codeigniter frameworki.
Ise ei saa aru, mis sellel koodil viga on. See funktsioon peaks kuvama kategooria nimekirja ja keelama muudetava kategooria ja selle kategooria valima, mille alla muudetav kategooria kuulub kuulub.
Tulemus peaks umbes selline olema:
html:
|
<option value=21 > Uus kategooria </option> <option value=22 >---- Uuele kategooriale alamkategooria </option> <option value=23 selected="selected">------ Veel üks kategooria </option> <option value=25 disabled="disabled">-------- Lisame ühe veel </option>
|
aga on hoopis selline:
html:
|
<option value=21 > Uus kategooria </option> <option value=22 >---- Uuele kategooriale alamkategooria </option> <option value=23 >------ Veel üks kategooria </option> <option value=25 selected="selected"disabled="disabled">-------- Lisame ühe veel </option>
|
php:
|
function tree_select( $selected=0, $disable=0, $category=0, $level=0){ $query = $this->db->call_function('query',("SELECT id, parent_id, name, image FROM categories WHERE parent_id = $category")); $level++; while ($row = $this->db->call_function('fetch_assoc',$query)) { if($row['parent_id'] > 0){ $separator = ''; $i = 0; while($i < $level){ $separator .= '--'; $i++; } }else{ $separator = ''; } if($selected == $row['parent_id']){ $select = 'selected="selected"'; }else{ $select = ''; } if($disable == $row['id'] && $disable <> 0){ $dis = 'disabled="disabled"'; }else{ $dis =''; } $this->cat_list .= "<option value=".$row['id']." ".$select.$dis.">".$separator." ".$row['name']."</option> \n"; $this->tree_select($selected, $disable, $row['id'],$level); } return $this->cat_list; }
|
$select muutuja jääks nagu "hiljaks".
Ei saa mina aru, miks ta niimoodi teeb
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
27.07.2008 20:07:56
|
|
|
ei jää hiljaks
if($selected == $row['parent_id']) <-- id 23 on ju id25 menüüjupi parent ?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
rang
HV kasutaja

|
27.07.2008 22:09:12
|
|
|
On küll jah, aga ma ei saa aru, miks ta vale asja valib. Kasutan järgnevat rida, et funktsiooni kasutada(vahepeal on veel funktsioon, mis paneb <select> asja juurde veel.):
$this->category->category_select($data[0]['parent_id'], $data[0]['id'])
minu näite järgi:
$this->category->category_select('23', '25')
Funktsioon peaks keelama id 25 ja valima 23-nda (kõik on ju nagu õige ). Aga valib mõlemad. Kus see probleem on, ma ei saa aru
Keegi oskab aidata?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
27.07.2008 22:21:57
|
|
|
rang, eksid
id 25'e parent_id on ju 23
if($selected == $row['parent_id']) <-- function tree_select( $selected=0 <-- $this->category->category_select('23'
kui tahad et valiks 23'e, siis pead muutma seda if lauset et ta kontrolliks et $selected võrduks $row['id']'ga
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
rang
HV kasutaja

|
27.07.2008 22:57:12
|
|
|
Ahjaa
parent_id on mul juba antud, ja mina ajan ikka seda parent_id-d taga
Ise poleks sellepeale vist tulnudki (võibolla mitte enne homset õhtut)
Tänan abi eest
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|