praegune kellaaeg 21.06.2025 01:20:29
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Roman159
HV vaatleja
|
25.06.2008 16:53:12
Ipv4,Ipv6 Error Code 81000306 |
|
|
Tere.Muret tekitav küsimus,et ostsin läpaka HP Dv6000(Arvutis aga märgitud Dv6500 miks nii?)omab Windows Vista Home Premium ja esialgu ühendades taha interneti kaabli ,ei lasknud vista mind MSN.i (Error 81000306) ja device manageris on kollane hüüumärk ees 6TO4 adapteril(Code31).Tehes update ,ütleb et driver on up to date.Ja mängudes ei lasknud ta mul multiplayeris mängida kuna ei olnud interneti yhendust(puudusid serverid) ja ei saanud ka exploreriga minna aadresitele nagu www.rate.ee,www.Microsoft.com jne.(Jääbki m6tlema tulemusteta)
Kuid nüüd tulin soome,sain Wifi ühenduse 2Mb/s ja kõik on korras selles suhtes,et saan netis surfata,mängida võrgus ja MSNi saan sisse.
Kuid mis alles on, on Kollane hüüumärk 6TO4 adapteri ees,ja Wifit kasutades tuli ka juurde Network adapters/Teredo Tunneling Pseudo-Interface ,kus samuti kollane hüüumärk ees(Code31).
Et olen lugenud paljusid foorumeid jne.
Soovikski teada saada et kui ma tulevikus kaablit tahaksin kasutada,et mis ma tegema pean et saada nii nagu ka Wifiga.Saate must aru küll.põhirõhku panen ma murele Error Code 81000306 (MSN)
'
Kas Ipv4 ja Ipv6 mängivad rolli???
Kasulikku infot Ipv4 ja Ipv6 kohta!! http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb878057.aspx
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|