praegune kellaaeg 23.06.2025 00:07:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
react
Kreisi kasutaja

|
25.06.2008 00:15:55
Latitude D430 ja dock ei näita DVI pealt videot |
|
|
Kasutusel on siis Dell Latitude D430 mis on PR01X port replikaatori peal. Monitoriks on Dell 2407WFP. Häda selles, et pilti näitab ainult VGA pordist. Kui pistan DVI otsa, siis on pilt bootides ja Vistat laadides, peale seda paneb monitori magama.
Kui lasin draiverid maha, siis oli DVI pordiga pilt olemas, kuigi jah, ülisuurelt ja kehvade värvidega, aga ta oli olemas. Teine imelik asi on see, et kui pilt tuleb VGA pealt siis käima pannes ei ole pilti ees, pilt tuleb alles siis kui Windows käib juba.
Olen testinud teiste monitoridega, probleem on sama. Teist läpakat ja docki pole võtta hetkel.
Kahtlustaksin docki, aga samas ilma draiveriteta pilt oli peal. Ja olen proovinud kah erinevaid draivereid ja neid maha lasknud jne. Siiani ei ole edu saatnud. Bios on kõige uuema versiooniga. Biosist valisin veel et video tuleks docki pealt, tulemus sama, siis valisin et kasutaks läpaka videot, ikka sama jama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
v2hja
HV Guru

|
25.06.2008 01:34:19
|
|
|
ei saa ju bios'i viga olla kui pilt kaob siis kui driver laaditud saab
_________________ www.ninjatune.net
RIP Monkey Radio |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
26.06.2008 15:52:01
|
|
|
Ei väitnudki seda, lihtsalt proovisin kõik võimalikud variandid läbi.
Kusjuures eile ma ei saanud enam biosi ka ette välise monitoriga. Jäi lihtsalt must ekraan ette ja uimas. Kui läpaka enda monitori lahti tegin ja käima panin siis toimis.
EDIT: Lahendus leitud. Dock ise on vigane. Sain sõbralt samasuguse lenata, viskasin töötava läpaka peale ja näitas hetkega pilti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|