praegune kellaaeg 17.06.2025 18:30:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sant
HV veteran

|
25.10.2008 20:12:07
pioneer dvd player dv 310 osade originaal filmidega pilt mustvalge. |
|
|
Tere, probleem selline et mingi aeg tagasi lõhkusid töökaaslased purjus peaga mu vanema pioneeri dvd\divx playeri ära, õnneks sain garantii\kindlustuse korras uue asemele- see küll nõksa uuem mudel dv-310. Sellega nüüd probleem selline, et töökaaslaste venekeelsed ja veel väidetavalt originaal filmid mängivad osad mustvalgelt ja osad värviliselt, mul pole õrna aimugi miks see nii on, garantiisse eriti minna ei taha, ma seal ju käisin korra juba, sain veel uue playeri, vedas, samas minu originaal dvd plaatidega on kõik värviline; samas mul on inglise või soome või rootsi aga mitte vene originaal plaadid.
Kui pilt läheb mustvalgeks on playeri menüüd samuti mustvalged.
Ega see eriti mind ei häiri et tüübid passivad filme mustvalgelt, oma viga et vana ära lõhkusid- ma laenan asju heast südamest nagu, aga samas huvitaks mind ikkagi et miks osad filmid on mustvalged, kas on asi regioonis?
Osadel plaatidel on kirjas pal, osadel ntsc. Osadel on regioon kirjas 2 ja 5 osadel mitte.
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul1978
HV kasutaja
|
25.10.2008 20:25:44
|
|
|
pal ja ntsc panevad värvi paika
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
25.10.2008 20:36:13
|
|
|
Emm... mis mõttes, pilt on ju ikka mustvalge? Ma ei saand aru nüüd...
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul1978
HV kasutaja
|
25.10.2008 20:46:50
|
|
|
need on standardid
vanasti tuli ka ju pal plokis telekasse panna,et soomel värv jaheli oleks
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
25.10.2008 20:53:52
|
|
|
Ok, ma eeldan siis et ntsc plaadid ei näita mul värviliselt? Olgu siis nii.
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|