Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  pioneer dvd player dv 310 osade originaal filmidega pilt mustvalge. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sant
HV veteran

sõnum 25.10.2008 20:12:07 pioneer dvd player dv 310 osade originaal filmidega pilt mustvalge. vasta tsitaadiga

Tere, probleem selline et mingi aeg tagasi lõhkusid töökaaslased purjus peaga mu vanema pioneeri dvd\divx playeri ära, õnneks sain garantii\kindlustuse korras uue asemele- see küll nõksa uuem mudel dv-310. Sellega nüüd probleem selline, et töökaaslaste venekeelsed ja veel väidetavalt originaal icon_eek.gif filmid mängivad osad mustvalgelt ja osad värviliselt, mul pole õrna aimugi miks see nii on, garantiisse eriti minna ei taha, ma seal ju käisin korra juba, sain veel uue playeri, vedas, samas minu originaal dvd plaatidega on kõik värviline; samas mul on inglise või soome või rootsi aga mitte vene originaal plaadid.
Kui pilt läheb mustvalgeks on playeri menüüd samuti mustvalged.
Ega see eriti mind ei häiri et tüübid passivad filme mustvalgelt, oma viga et vana ära lõhkusid- ma laenan asju heast südamest nagu, aga samas huvitaks mind ikkagi et miks osad filmid on mustvalged, kas on asi regioonis?
Osadel plaatidel on kirjas pal, osadel ntsc. Osadel on regioon kirjas 2 ja 5 osadel mitte.

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raul1978
HV kasutaja

sõnum 25.10.2008 20:25:44 vasta tsitaadiga

pal ja ntsc panevad värvi paika
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 25.10.2008 20:36:13 vasta tsitaadiga

Emm... mis mõttes, pilt on ju ikka mustvalge? Ma ei saand aru nüüd...
So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
tagasi üles
raul1978
HV kasutaja

sõnum 25.10.2008 20:46:50 vasta tsitaadiga

need on standardid
vanasti tuli ka ju pal plokis telekasse panna,et soomel värv jaheli oleks
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 25.10.2008 20:53:52 vasta tsitaadiga

Ok, ma eeldan siis et ntsc plaadid ei näita mul värviliselt? Olgu siis nii.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  pioneer dvd player dv 310 osade originaal filmidega pilt mustvalge.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.