praegune kellaaeg 26.06.2025 18:07:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Bastardo
HV kasutaja

|
22.06.2008 11:43:32
Probleem: Veeb ei funka |
|
|
Tere
Laua arvutil tekkisid eile täiesti tühjast kohast sellised imelikud sümptomid: Avan veebiprowseri, viskab kenasti avalehe ette(noh minu puhul google) isegi otsingusõnaga leiab kiiresti vasted(järelikult ta ei ela ainult cashe peal, eks), kuid tõrge tekib siis, kui mõnele lingile vajutan - lehitseja jääb lihtsalt mõtesse ja nii jääbki, ei liigu edasi. Sama lugu kõikide teiste lehtedega, pealehe avabkenasti kuid edasi ei liigu.
Kahtlustan, et kuidagi on jama seotuid windows updateriga - iga kord kui masin üles buudib, teatab balloonike, et automatic update on kinni keeratud. Keeran uuesti lahti, teen restardi ja jälle saan sama teate.
Browserina on kasutuses Firefox 3. Aga proovisin ka IEd - sama jama. Eile lasin arvuti NODiga üle-noh leidiski minu ehmatuseks mingeid trooja kahtlusega faile, milel ma siis lasin ära kustutada(jama ei tekkinud pärast nende kustutamist vaid ikka enne). Mingi aegunud spywaresweeperiga scannisin kah arvuti üle a see leidis aint kaks küpsist.
Ehk oskab keegi midagi soovitada, kuidas sellest jamast välja tulla.
Ahsoo, internetiühenduses endas probleeme pole, majapidamise ülejäänud arvutid surfavad veebis nagu vanad kalad, nii et probleem on ilmselt kas riist- või tarkvaras.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
22.06.2008 18:30:09
|
|
|
HJT pole veel teinud a search and destroy vms. leisid arvutist sellise vihase tegelase nagu virtumonde. Leidis, kustutas aga sellest midagi paremaks ei muutu, kuna rebuutides ja uuesti skännides leiab ta selle taas uuesti :S (Sikutasin küll enne buuti netijuhtme tagant ära kuid see ei mõigand) Äkki oskab keegi mingit softi soovitada, mis sellest pahalasest jagu saaks?
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
24.06.2008 22:48:23
|
|
|
Kusjuures see vundofix ei suuda miskil põhjusel mitte ühtki nakatunud faili leida. :S
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
24.06.2008 22:56:47
|
|
|
Tee parem AVZ log:
Tõmba
http://www.z-oleg.com/avz4.zip
Ekstrakti ära ja ava AVZ.exe
Liigu File->System Analysis
Pane märge Attach System Analysis log to ZIP
Nüüd kui natuke skännib ja valmis saab, salvesta logi desktopile ja lae siia üles.
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|