praegune kellaaeg 23.06.2025 09:35:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rnkx
HV vaatleja
|
26.06.2009 19:44:56
HP NC8000 käivitub ja lülitub välja |
|
|
Tere
Probleem on siis selline, et arvuti, milleks on HP NC8000, käima pannes pilti ette ei võta ja lülitab ennast kohe peale 10 sekundit käimist välja. Vahet ei ole, kas juhe on taga või mitte. Ühel korral võttis ka hetkeks pildi ette, aga see kadus kohe ja lülitas ennast välja. Oskab keegi ehk soovitada, mida sellisel puhul teha? Ise mõtlesin, et ehk on viga laadijas, et ei lae enam ja aku on tühi, aga niiväga kodus pole sellel alal ja ehk oskab keegi aidata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.06.2009 19:47:57
|
|
|
Tüüpiline emaplaatide viga. Nii, et võta sammud garantiiremondi suunas.
Ja kui garantii on läbi, siis remondi poolelt võin kogemuste poolelt öelda, et osad emaplaadid on sellise veaga remonditavad, osad mitte.
Edu
|
|
tagasi üles |
|
 |
rnkx
HV vaatleja
|
26.06.2009 20:00:49
|
|
|
Kas see on siis täiesti kindel, et mingit lihtsamat viga ei või olla, näiteks et laadija ei lae enam.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.06.2009 20:08:00
|
|
|
Aga pane siis aku pealt tööle. Näed ju kohe, et kas teeb sedasama "Ooteaega a 10 sekundit + Restart".
Suure tõenäosusega käitub täpselt samuti.
Aga nagu ma juba ka vihjasin, on selline viga üsna levinud läpparite juures. Mul vedeleb endal kusagil kastis 2 HP emaplaati, täpselt analoogse, Restartiva veaga. Ja näiteks need plaadid on "mitteremonditavad".
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
27.06.2009 13:36:44
|
|
|
Mina kontrolliksin enne termopasta seisukorda ja puhastaksin masinat, kuna tegemist tundub olevat üpris vana masinaga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.06.2009 13:44:53
|
|
|
Betamax: Uskuda võib ,et selle masina puhastamise ja hooldamisega on vähemalt juba nii pool aastat - kuni aasta hiljaks jäädud.
Aga nagu ma ka eespool soovitasin - pöördugu remondi poole. Kuigi - sisetunne ütleb, et sellele soovitatakse osta uus emaplaat 6000-8000 krooni eest.
Emaplaadi enda remont on nii ja naa -võib olla tegemist veaga, mis on üles otsitav ja parandatav, kuid võib olla ka vabalt viga, et mis pole likvideeritav.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rnkx
HV vaatleja
|
27.06.2009 19:02:31
|
|
|
Arvuti on ostetud kasutatuna ja vähem kui kolm kuud tagasi Digimarketist. Ise ei hakka lahti kiskuma, kuna garantii kehtib veel ja esmaspäeval läheb postiga teele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
matu21
HV Guru

|
03.07.2009 22:42:58
|
|
|
rnkx kirjutas: |
Arvuti on ostetud kasutatuna ja vähem kui kolm kuud tagasi Digimarketist. Ise ei hakka lahti kiskuma, kuna garantii kehtib veel ja esmaspäeval läheb postiga teele. |
Ja juba peaks ka sul tagasi olema
Emaplaat sai vahetatud.
_________________ Kõik, mis mul müügiks on, küsi julgelt soodushinda : www.digimarket.ee
Kõiki kaupasid saan müüa ka järelmaksuga
Kasutatud arvutid ja laptopid Tartus, Vanemuise 43 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|