praegune kellaaeg 18.06.2025 15:43:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rang
HV kasutaja

|
16.06.2008 13:12:22
Alamdomeenid kohalikus võrgus(Ubuntu server 8.04) |
|
|
Tegin hiljuti ühe vanema arvuti serveriks ümber. Server on ühendatud võrgukaabliga lauaarvuti külge.
Serveri nimi on ubuntu, sama nime kasutan ka serverile juurdepääsuks(ftp, ssh, http).
Soov oleks saada tööle alamdomeenid, näiteks:
site1.ubuntu
site2.ubuntu
...
Miks mul alamdomeene on vaja? Mõtlesin proovida drupal-it ning ühe installiga teha mitu lehekülge(multisite).
Missuguseid konfiguratsioonifaile ja kuidas neid ma oma serveris muutma peaks, et ma pääseks oma lauaarvutist ligi aadressitele ubuntu, site1.ubuntu, site2.ubuntu, jne.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
16.06.2008 21:22:38
|
|
|
hosts faili vaja lauaarvutis kirjutada
selle_masina_ip_kuhu_yhendad ubuntu site1.ubuntu site2.ubuntu
servermasinas on vaja uurida apache manuali, kus tehakse sissejuhatus virtual hostidele ja nende konfimisele
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|