praegune kellaaeg 19.06.2025 08:22:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
23.07.2008 13:50:30
HDD emuleerimine? |
|
|
Hi, kuidas oleks võimalik panna XP-d uskuma, et tegemist pole mitte removable USB-pulgaga, vaid päris kõvakettaga?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tteam
Kreisi kasutaja

|
23.07.2008 23:34:01
|
|
|
kui ma õigesti aru sain siis sa tahad nagu virtuaalset HDD nagu Daemon tekitab Dvd lugeja?? kui nii siis saad kasutada sellist programmi nagu TrueCrypt download.com lehelt saab kui sain valesti aru siis palun täpsusta oma probleem
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
24.07.2008 01:38:44
|
|
|
tteam kirjutas: |
kui ma õigesti aru sain siis sa tahad nagu virtuaalset HDD nagu Daemon tekitab Dvd lugeja?? kui nii siis saad kasutada sellist programmi nagu TrueCrypt download.com lehelt saab kui sain valesti aru siis palun täpsusta oma probleem  |
Ei, mitte virtuaalset, vaid reaalset-füüsilist USB pulka näidata XP-e et nagu see oleks HDD, mitte USB. Mul nimelt boodib sealt full-versioon XP (mitte nuditud).
Kõik on tore, välja arvatud see, et enamus vajalikku tarkvara, mida installida soovin (kaspersky, disk-managerid, partitsiooni rollbackid, hdd testid) kas keelduvad installeerumast või siis peale installi, käivitades teatavad et USB-pulk ei kvalifitseeru vajalikuks tööks. Mina aga arvan et kvalifitseerub küll, kuna partitsioon on seal täpselt sama struktuuriga nagu ka päris kõvakettal. Lihtsalt lollisti on proged tehtud - kontrollib tõenäoliselt registrist mingit "disk-type" flagi ja kui leiab usb, siis saadab kohe pikalt, kuigi tegelikult see ei tohiks olla takistuseks. Võibolla XP-le ei tohi ka päris valet infot näidata - pärast ei tule XP ise enam üles. Kõige parem oleks seda infot emuleerida hoopis installeeritava softi jaoks, mitte opsüsteemi enda jaoks.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
vaegkuulja
Aeg maha 30
|
24.07.2008 13:13:42
|
|
|
Aga suured tänud! Vot see oli tõesti tase - kõik toimib ja tarkvara ka jookseb täiega.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|