Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Ei saa arvutit kasutada administraatorina!? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
siim951
HV kasutaja
siim951

sõnum 11.06.2008 15:38:28 Ei saa arvutit kasutada administraatorina!? vasta tsitaadiga

Ma nüüd ei tea kas tegin selle teema õigesse kohta, nii et sorry kui valesti läks icon_smile.gif
Püüan siis kirjeldada hetkel olevat probleemi:

Nimelt mõne aja eest ründas mu arvutit paar viirust, Viirused kõrvaldasin Kaspersky Antivirusega.
Viirstest sain küll lahti, aga siiski on arvutil 1 suhteliselt jama probleem. Nimelt ütleb Windows mulle, et sellel USERIL millega ma arvutit kasutan, ei ole administraatori õiguseid. icon_confused.gif Väga imelik, kui teades fakti, et arvutil on AINULT 1 kasutaja, ehk ADMINISTRAATOR

Kui püüan kasutada mõnda sellist programmi, näiteks Task Manager, Run, Command Prompt jms, viskab ta mulle taolisi erroreid ette:

Veelgi naljakam on see, et kui lähen Control Paneli ja seal võtan lahti User Accounts, vaatan oma kasutaja andemeid, siis vaatab mulle vastu selline pilt:

See näitab ju selgelt ära, et MA OLEN ARVUTI ADMINISTRAATOR!

Olen proovind ka seda administraatorina sisse logimise trikki(log-in screene ajal vajutan 2xctr+alt+del), kuid ikkagi ei saa ma administraatorina arvutit kasutada.

Iseenesest võib ju tunduda, et pole vahet, kas oled tava kasutaja või administraator. Aga minu arvutil on see väike komme, et osad programmid jooksevad kokku ning siis on ainuke lahendus panna see proge Task Manageri kaudu kinni, aga hetkel ma ei saa seda kasutada ja pean restardi arvutile iga kord tegema kui nii juhtub.

Nüüd ma siis küsingi teie abi selle jama lehendamisel
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.06.2008 16:35:39 vasta tsitaadiga

http://www.softpedia.com/get/Security/Security-Related/RRT-Remove-Ristrictions-Tool.shtml
Kasuta seda icon_smile.gif
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
siim951
HV kasutaja
siim951

sõnum 11.06.2008 19:03:10 vasta tsitaadiga

Suur tänu! Probleem leidis lahenduse icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 34
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Ei saa arvutit kasutada administraatorina!?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.