praegune kellaaeg 26.06.2025 21:47:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
siim951
HV kasutaja

|
11.06.2008 15:38:28
Ei saa arvutit kasutada administraatorina!? |
|
|
Ma nüüd ei tea kas tegin selle teema õigesse kohta, nii et sorry kui valesti läks
Püüan siis kirjeldada hetkel olevat probleemi:
Nimelt mõne aja eest ründas mu arvutit paar viirust, Viirused kõrvaldasin Kaspersky Antivirusega.
Viirstest sain küll lahti, aga siiski on arvutil 1 suhteliselt jama probleem. Nimelt ütleb Windows mulle, et sellel USERIL millega ma arvutit kasutan, ei ole administraatori õiguseid. Väga imelik, kui teades fakti, et arvutil on AINULT 1 kasutaja, ehk ADMINISTRAATOR
Kui püüan kasutada mõnda sellist programmi, näiteks Task Manager, Run, Command Prompt jms, viskab ta mulle taolisi erroreid ette:
Veelgi naljakam on see, et kui lähen Control Paneli ja seal võtan lahti User Accounts, vaatan oma kasutaja andemeid, siis vaatab mulle vastu selline pilt:
See näitab ju selgelt ära, et MA OLEN ARVUTI ADMINISTRAATOR!
Olen proovind ka seda administraatorina sisse logimise trikki(log-in screene ajal vajutan 2xctr+alt+del), kuid ikkagi ei saa ma administraatorina arvutit kasutada.
Iseenesest võib ju tunduda, et pole vahet, kas oled tava kasutaja või administraator. Aga minu arvutil on see väike komme, et osad programmid jooksevad kokku ning siis on ainuke lahendus panna see proge Task Manageri kaudu kinni, aga hetkel ma ei saa seda kasutada ja pean restardi arvutile iga kord tegema kui nii juhtub.
Nüüd ma siis küsingi teie abi selle jama lehendamisel
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
siim951
HV kasutaja

|
11.06.2008 19:03:10
|
|
|
Suur tänu! Probleem leidis lahenduse
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
1 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|