praegune kellaaeg 26.06.2025 16:01:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vend15
HV kasutaja

|
03.06.2008 05:30:03
win xp parool |
|
|
nii siis, mure selles et t2na enam peale restarti mu laptop ei tunnista enam seda win xp parooli mis ma talle pannud olen. (masinaks: asus eee pc), kuigi 15 minti ennem seda tunnistas seda parooli.
suureks miinuseks on see et masinal on ainult administratori kasjutaja seega ei saa ka safe modeis sisse logida ja admini parooli muuta.
Kas on kuidagi v6imalik see parool lahti muukida v6i peab windowsi maha laskma ja siis uuesti peale panema...
olen ise just reisil ja lap topis k6ik mu pildid mis olen reisi jooksul teinud nii umbes 600 pilti...ja koju tulen alles 2 kuu p2rast..ja oleks vaja veel sinna pilte uploadida..
ootan abi, mida teha
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
7 :: |
6 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus
HV veteran

|
03.06.2008 07:11:26
|
|
|
on olemas näiteks sihuke asi: Windows Key Enterprise 8.1
Windows Key is an easy-to-use tool to gain access into any Windows system if a login password is lost. The software allows you to reset passwords in a matter of minutes - no need to reinstall the system.
Windows Key creates a password reset CD, USB Flash Drive or a driver floppy that work during the boot process and instantly reset Administrator or other account passwords and Windows security settings that prevent you from logging in.
|
|
|
Kommentaarid: 240 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
198 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|