Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
egert
Kreisi kasutaja

|
29.05.2008 22:39:32
AMD Turion X2 Tl-56 |
|
|
Protsessor töötab Vistaga u. 800mhz-il ning siis kui mingit "rasket tööd" teeb siis annab 1800mhz, aga XPl annab kogu aeg 1800mhz. Kuidas ma saaks Vistal ka nii ? Mul on olemas AMD Clock minigne, aga kui sellel panna multiplier 9-le (tavaolekus kogu aeg 4) siis arvuti teeb restarti. Kas kuidagi muud moodi ei saa multiplierit üles kruttida ?
_________________ I need about tree fiddy.
Egert |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
29.05.2008 23:05:00
|
|
|
Miks on vaja protsessorit kõrgemal taktil jooksutada kui selleks reaalset vajadust pole? Tarbetult neelab vaid rohkem voolu ning eraldab rohkem soojust (loe: masin on soojem). Vaadates profiili mis masinas see on, siis oleks see suisa masinale kahjulik kuna sellise prosega ja nVidia graafikaga Paavianide omaenda soojuse kätte suremus on kuuldavasti suht kõrge.
|
|
tagasi üles |
|
 |
egert
Kreisi kasutaja

|
30.05.2008 09:17:34
|
|
|
No aeglane on näiteks kopeerimine. Kui kopeerida siis mõnikord jääbki töötama 800mhz-il. Kiiruseks on siis u. 2MB/s.
Egert |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.05.2008 12:46:55
|
|
|
siLc: Su jutt täiesti õige. Mul on praegu üks HP Pavilion DV6000 remondis, millele omanik on "Kuuma Termosauna korraldanud" ja mille tulemusena on läppar "Ülekuumenemis-Termosurma" surnud
Uurin praegu just, et milline komponent sellele kuumus-katsele vastu ei pidanud.
egert: Aeglane kopeerimine ei tule mitte arvuti aeglusest, vaid et kiireks kopimiseks Vista all, pead Vista sees seadeid muutma. Otsi Vista teemade alt - kunagi HV-lane Skeptik õpetas mingis teemas, kuidas seda kiirust muuta saab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
egert
Kreisi kasutaja

|
30.05.2008 13:44:37
|
|
|
Heh..no Vistal on siin poweris profiil High Performance - kui see on peal siis töötab täisvõimsusel.
Aga okei, proovin leida kasutaja Skeptik õpetusi.
Egert |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
30.05.2008 14:19:17
|
|
|
kusjuures mina vastupidiselt üllatusin vista võrgu kiiruses, xp kui samal masinal peal siis serveriga vahetab faile kuskil 70 kuni 80 % peal, kui vista panna masinale siis 98 kuni 99% kiirusega tõstab faile serveri vahet, niiet väga viis muarust, teineasi on muidugi see et mul sp1 ka peal, ehk see aitab miskit?
|
|
tagasi üles |
|
 |
egert
Kreisi kasutaja

|
30.05.2008 17:19:56
|
|
|
Lasin endale ka SP1-e. Tõsiselt kohe tegi kiiremaks.
Egert |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|