Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
24.05.2008 12:33:22
Miks Windows Explorer refreshib kui tahan tegumriba nime muuta? |
|
|
Mul on selline probleem, et kui ma lähen ükskõik mis kausta/my computerisse, seal üleval on tegumriba. Kui ma näiteks seda muuta tahan, siis ta koheselt refreshib selle tagasi endiseks. Miks ta nii teeb? kas mul on mingi värk, mis seda niivisi refreshitab või on windows kalane? Suht vihale ajab see asi. Isegi dropdownist pean mingi asap tegema, muidu kaob ära.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.05.2008 12:40:54
|
|
|
Aga kas muudad ikka sellisest "toolsist", kus muudatus on jäädavalt muudetud. Win-il on ka rida koht, kus muudatused ongi kas ajutised või ei lubatagi muudatust teha.
Või teine küsimus, et kas Sul on ikka muudatuste tegemise õigus olemas - adminnina näiteks. Mitte piiratud õigustega kasutajana masinas.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
24.05.2008 12:44:54
|
|
|
See on mu oma läpakas ja seal on aint üks kasutaja ehk mina ja ma pole mingit adminne peale pannud.
Ma ei saand esimesest lausest aru
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
24.05.2008 14:27:57
|
|
|
Kuidas, või mida sa seal muudad?
Teed seda moel: "Tools -> Folder Options.."?
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
24.05.2008 15:45:31
|
|
|
Eieiei, Näiteks tee nii. Mine My computerisse. tuleb see aken lahti, kus on need igasugused kõvakettad,my docs etc.Aga seal üleval on selline valge riba, kus on KA kirjas MY COMPUTER. Ma tahan oma ftpsse minna ja kui hakkan ftp kirjutama, PLAKS - on tagasi MY computeri nimega. Isegi kui hakkan ftp kirjutama ja tuleb dropdown, peab seda mingi imekiiresti tegema, või läheb jälle tagasi MY computeriks.
Niivisi käitub ta kõigi selliste akendega, aga mitte IEga. Aint Windows exploreriga.( Folderite sees, my documents, mycomp jne)
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
24.05.2008 16:31:00
|
|
|
Selle riba nimi on Address Bar.
Tegemist on meil Vista põhise masinaga, või XP?
Kasutad masina juures ka mingisuguseid lihtsustavaid/ilustavaid nodifikatsioone? (Search bar mõni näiteks)
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
24.05.2008 16:31:45
|
|
|
XP on jah. Mul on interneti kõrval see G märk, kus ma saan kiiresti googlest midagi otsida.
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|