praegune kellaaeg 21.06.2025 20:17:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lightbluefox
HV Guru
|
23.05.2008 20:02:32
Rikkis HP Pavilion 6018ea- kas remontida või müüa? |
|
|
Kui siit foorumist uurida üht mu algatud vanemat teemat, siis saate teada, et sellel arvutil on diagnoositud vedelikukahjustus ja Serviceneti hinnangul tuleks vahetada välja emaplaat ja klaviatuur hinnas 4800 krooni.
Siit tulebki minu küsimus, kas on võimalik neid osasid vahetada odavamalt?
Praegu ma kipun arvama, et selle arvuti turuväärtus võiks korrasolnuna olla sama number...
Või keegi tahaks ära osta (pole küll müügiteema)
Arvutile on tekkinud juurde mingi rõgisev heli, ja põhimõtteliselt ta ei tööta. Kui kaua mängida (voolu sisse välja klõpsida ja lasta soojaks töötada), siis võtab ka pildi ette ja peale ilmuva-kaduva wirelss kaardi pole muid probleeme leidnud, st kui tööle saab, siis ta ka töötab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.05.2008 20:27:20
|
|
|
Raidomarek: Kui on selline viga. et "mängides hakkab tööle ja siis töötab", siis sellisel juhul mina küll üritaks kõigepealt remondi kasuks. Seda enam, et kui asi oleks selliselt kutu, nagu ServiceNet oletab, siis ei saaks Sa teda üleüldse tööle.
See siin on minu arvamus ja see on kujundatud "töötavate-mittetöötavate" läpparite parandusega. Üht järgmist kukkumiskahjustusega "töötav-mittetöötav" on lubatud ka vasti tuua.
Nii, et edu jootekolvi, testri ja luubi ostmisel, lisaks vajad teadmisi, et mida ja kuskohast otsid ning mida kontrollid ja lapid...
|
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
23.05.2008 20:49:07
|
|
|
Eh, mina ei saand läpakal kaantki lahti
Igatahes, nagu ütlesin, vahest töötab-vahest mitte, praegu igatahes kirjutan seda posti selle sama laptopi tagant, isegi wifi on täitsa olemas. küll on aga mingi logisev ja klikkiv häöl ilmunud (nagu keegi kõnniks), kui arvuti paremale küljele keerata, jääb vait, vasakule poole keerates kiireneb, arvutit raputades jääb vait, meenutab nagu iidse kõvaketta ragistamist. Seda enne pole kunagi olnud. Külmast peast rõgiseb koguaeg. nüüd lasen tal igatahes töötada...kui tal niiskus ikkkagi sees on ja see süveneb, siis tuline arvuti peaks kahjustuse edasilevimist vast ikka natuke piirama....
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.05.2008 21:14:33
|
|
|
Raidomarek: Sellist muutuvat, asenditundlikku raginat tekitab tavaliselt ventilaator. Ühes asendis käib normaalselt, teises asendis vibreerib-ragiseb. Ja teised asjad, mis ragiseda saaks, on kõvaketas või cd-seade. Kuigi nemad niiväga ei alluks kallutusele.
Vedelikust niipalju, et mitte niiskus pole nii ohtlik, vaid vedelikus olnud kõikvõimalikud ained - soolad vms. mis settinuna kasagil plaadil või millegi vahel on ja mis siis võivad ettearvamatult käituda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.05.2008 21:38:30
|
|
|
Mina isiklikult ei usu ka niiväga vedeliku kahjustust. Pigem usuks kas mõnd põrutust või ülekuumenemist, mille tõttu see ventikas normaalselt ei suuda töötada.
Ja soojenedes kuumeneb mõni põrutuskahjustusega ühendus või joode - asi hakkab tööle.
Tõenäoliselt töötab see masin niikaua, kuni see vent lõplikult "kinni lendab".
Või lõpetab see kuumenev-jahtuv ühendus/joode oma suutlikuse oma ülesannet täita.
Pildid: Piltide järgi on näha, et nad klaviatuurist allapoole pole küll masinat lahti lammutanud. Tegelik viga asub kindlasti klaviatuurist kõvasti madalamal - kusagil emaplaadi peal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
23.05.2008 22:25:06
|
|
|
Niisama lisaks veel, et nt pärast restarte teeb ta jälle oma piikse ja siis tuleb keelitada teda jälle tööle asuma (sisse-välja..). hibernate ja pärast kohe käima töötas.
Aga igatahes, eks võtan ühendust, aga millal, lubada ei saa. Aga sa võid poetada oma hinnakirja mu kirjakasti
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|