• Koduleht: https://animalroyale.com/
• Steam: Super Animal Royale
• Arendaja: Pixile Studios
• Väljaandja: Pixile Studios
• Väljalaske kuupäev: Detsember 12, 2018
• Maksemudel: Buy-to-play/ Free-to-play
tsitaat:
Tegemist on väga sujuva ja kvaliteetse battle-royale mänguga. Peamine progressioon toimub uute kosmeetiliste asjade saamise näol. Mängul on päris meeldiv ja sõbralik kogukond. Free-to-play maksemudelil on olemas kõik, mis täismängul (va. kosmeetilised esemed ja sõpradega squadina mängimise võimalus).
tsitaat:
Super Animal Royale is a 2D, top-down, third-person battle royale shooter where up to 64 players compete to be the last person standing using a variety of weapons. Players create a character from one of several "Super Animals", including different breeds and colors of various species, which are unlocked by collecting animal DNA awarded after each match. Experience points are granted based on the player's performance at the end of each game, which allow them to level up and gain access to new potential species. Cosmetic items can also be obtained that can be used to customize an animal's appearance such as shirts, hats, mustaches, and glasses.
Ma arvan et ei mängi seda kunagi, AGA eeldavalt korra installin ja proovin, et saavad endale statistikasse ühe allatõmbamise juurde, sest ma väga kiidan uusi BR'e kes ei ürita järgmist klooni teha, vaid teevad midagi huvitavat ja vaheldusrikast.
Sai ka ligi võetud. Päris fun on. Esimeseks ei ole veel õnnestunud tulla, aga mõned killid on siiski saanud. Madin hea lühike ka suht, et jõuab teinekord ajaviiteks mõne kiire lahingu teha. Keegi koos tahab madistada, siis võib märku anda. _________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.