Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  XP install teiselt partatsioonilt bootima märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 27.04.2008 12:08:33 XP install teiselt partatsioonilt bootima vasta tsitaadiga

Kuna mul CD ROM natuke kalab, siis tahaks teha nö. recovery partitsiooni, kus xp installi failid peal ja kui vaja siis lasen installi sealt käima ilma et mingit plaati vaja oleks. Idee on lihtne, teen 2 partitsiooni, ühel siis lihtsalt tavaline xp install, teisele kopiks xp cd, ja teeks selle partitsiooni kuidagi bootivaks. Siis arvuti käivitades saaks valida, kummalt partatsioonilt bootida. Kui selle teise valiksin võiks nagu xp install alata.

On see niimodi teostatav?
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 27.04.2008 13:06:52 vasta tsitaadiga

Ühesõnaga tahad luua nn local source installerit (ehk installimine kõvakettalt).

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=262047

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 28.04.2008 14:45:40 vasta tsitaadiga

Ok, see asi võib töötada tõepoolest. Seal küll peaks slavena ketta kuskile ühendama, aga ma usun et teisele partatsioonile pannes saab ka hakkama.

EDIT: Aga huvitav kas ta mulle bootimise ajal mingi kirja ka viskab, et mis partatsooni ma valida tahan. Kui mitte sis ta ilmselt hakkab kohe installimist üritama.. Midagi peaks boot.ini faili vist kirjutama. Aga ma ei tea mida.

EDIT2: Ei oska siis tõesti keegi aidata? Kas teine partitsioon peab olema logical või primary? Kas asi ei hakka toimima kui kopin kõik failid plaadilt sellele partatsioonile, ja siis lisan xp boot diski failid kah sinna? Mis ma selllisel juhul boot.ini faili peaks juurde kirjutama.
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  XP install teiselt partatsioonilt bootima
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.