praegune kellaaeg 20.06.2025 00:33:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
univerzoid
HV kasutaja

|
28.03.2003 03:06:38
väike abi kuluks ära - ASFRecorder ja "internal server error" |
|
|
tekkis vajadus salvestada tv.ee-st 'mamma mia' viimast saadet (streaming loomulikult). salvestuse aadressi, kus sees "asx" pigistasin lehtedest välja ja rohkem kuhugi "edasi" minna aadressidega ei saa.
siin on minu poolt tuvastatud aadress:
http://www.tv.ee/playasx.asp?id={88D826DA-CA63-4BEC-8AEC-3625D5F04364}
aga ASFRecorder asja ei salvesta (äkki selle selle id={blablabla} tõttu või hoopis PLAYasx tõttu, ei tea, pole ekspert kahjuks), vilgutab mingit kollast ribakest ja ütleb "reply: 500 - internal server error".
enne olen streaming-klippe ASFRecorderiga edukalt salvestanud, aga nüüd on mõistus ja ASFRecorderi help ka otsas. palun alandlikult abi.
(enda tarbeks võib massimeediast asju salvestada küll, kusagil pole vist öeldud, et ainult telekast või raadiost)
update: windows media player näitab, et "connecting" mamma260303.wmv.asf , kuid selle nimega ei õnnestunud mul samuti mitte midagi peale hakata.
krt, mul on tunne, et ma nagu vist "peaaegu" saan asja salvestamisega hakkama, aga siiski ei saa
|
|
tagasi üles |
|
 |
zeppelin
Kreisi kasutaja

|
28.03.2003 03:32:25
|
|
|
Kasuta SDP Multimediat
http://sdp.ppona.com/
Proovisin seda "Mamma Mia" streamingut salvestada - töötas
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
univerzoid
HV kasutaja

|
28.03.2003 03:46:13
|
|
|
vau! mida programm! see tuleks panna lausa multimeedia foorumi stickysse (ega ka ASFRecoredil tegelikult eriti midagi viga pole lihtsamate asjade salvestamiseks)
tänud zeppelinile
|
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
28.03.2003 11:36:50
|
|
|
Enamasti on selline salvestamine materjali autorite poolt keelatud netilehekülgedel.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
univerzoid
HV kasutaja

|
28.03.2003 13:42:18
|
|
|
pagan, ongi neil nii kirjas:
TV.EE videomaterjalide kasutamine on rangelt keelatud ilma TV.EE sellekohase kirjaliku nõusolekuta. Kui soovite TV.EE videomaterjale kasutada, palun võtke meiega ühendust.
no egas midagi... saade on mul ka videomakiga salvestatud. eks peab nüüd lihtsalt sealt arvutisse ajama. tulemus on ikka sama - saade jõuab minu arvutisse.
kuigi teisest küljest... "videomaterjalide kasutamine" (kuna seda pole täpsustatud, et mismoodi nende kasutamine) tähendab ju ka nendesamade klippide vaatamist tv.ee lehel kas selleks siis on samuti kirjalikku luba tarvis
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|