Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  väike abi kuluks ära - ASFRecorder ja "internal server error" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
univerzoid
HV kasutaja
univerzoid

sõnum 28.03.2003 03:06:38 väike abi kuluks ära - ASFRecorder ja "internal server error" vasta tsitaadiga

tekkis vajadus salvestada tv.ee-st 'mamma mia' viimast saadet (streaming loomulikult). salvestuse aadressi, kus sees "asx" pigistasin lehtedest välja ja rohkem kuhugi "edasi" minna aadressidega ei saa.

siin on minu poolt tuvastatud aadress:
http://www.tv.ee/playasx.asp?id={88D826DA-CA63-4BEC-8AEC-3625D5F04364}

aga ASFRecorder asja ei salvesta (äkki selle selle id={blablabla} tõttu või hoopis PLAYasx tõttu, ei tea, pole ekspert kahjuks), vilgutab mingit kollast ribakest ja ütleb "reply: 500 - internal server error".

enne olen streaming-klippe ASFRecorderiga edukalt salvestanud, aga nüüd on mõistus ja ASFRecorderi help ka otsas. palun alandlikult abi.

(enda tarbeks võib massimeediast asju salvestada küll, kusagil pole vist öeldud, et ainult telekast või raadiost)

update: windows media player näitab, et "connecting" mamma260303.wmv.asf , kuid selle nimega ei õnnestunud mul samuti mitte midagi peale hakata.

krt, mul on tunne, et ma nagu vist "peaaegu" saan asja salvestamisega hakkama, aga siiski ei saa icon_sad.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
zeppelin
Kreisi kasutaja
zeppelin

sõnum 28.03.2003 03:32:25 vasta tsitaadiga

Kasuta SDP Multimediat
http://sdp.ppona.com/
Proovisin seda "Mamma Mia" streamingut salvestada - töötas thumbs_up.gif
Kommentaarid: 128 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 117
tagasi üles
univerzoid
HV kasutaja
univerzoid

sõnum 28.03.2003 03:46:13 vasta tsitaadiga

vau! mida programm! see tuleks panna lausa multimeedia foorumi stickysse thumbs_up.gif (ega ka ASFRecoredil tegelikult eriti midagi viga pole lihtsamate asjade salvestamiseks)

tänud zeppelinile
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 28.03.2003 11:36:50 vasta tsitaadiga

Enamasti on selline salvestamine materjali autorite poolt keelatud netilehekülgedel.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
univerzoid
HV kasutaja
univerzoid

sõnum 28.03.2003 13:42:18 vasta tsitaadiga

pagan, ongi neil nii kirjas:

TV.EE videomaterjalide kasutamine on rangelt keelatud ilma TV.EE sellekohase kirjaliku nõusolekuta. Kui soovite TV.EE videomaterjale kasutada, palun võtke meiega ühendust.

no egas midagi... saade on mul ka videomakiga salvestatud. eks peab nüüd lihtsalt sealt arvutisse ajama. tulemus on ikka sama - saade jõuab minu arvutisse. icon_confused.gif

kuigi teisest küljest... "videomaterjalide kasutamine" (kuna seda pole täpsustatud, et mismoodi nende kasutamine) tähendab ju ka nendesamade klippide vaatamist tv.ee lehel icon_neutral.gif kas selleks siis on samuti kirjalikku luba tarvis icon_neutral.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  väike abi kuluks ära - ASFRecorder ja "internal server error"
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.