praegune kellaaeg 18.06.2025 15:35:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas pead Hinnavaatluse "blacklist'i" vajalikuks? |
Arvan, et see on vajalik. |
|
84% |
[ 111 ] |
Ei ole vaja! |
|
15% |
[ 20 ] |
|
hääli kokku : 131 |
|
autor |
|
Alligaator
HV kasutaja
|
23.03.2003 18:56:06
|
|
|
tsitaat: |
kohati võib selline lähenemine aga natuke totrana tunduda, kui see list jätaks endast ÜLDISE USALDUSLISTI mulje... kui see list käib aga konkreetselt müügitehingute ja ei millegi muu kohta, siis on see iseenesest tõesti hea mõte... kui see LIST aga on ÜLDINE USALDUSLIST,
|
No aga keegi pole ju välja pakkunud et see oleks üldine usalduslist peale sinu enda. Koguaeg on asja mõte olnud et see on list mis käib ainult müügi/vahetuse foorumiga seoses. Samas mismoodi ette kujutad et see list saab jätta üldise usalduslisti muljet kui ta on ikkagi seotud müügi/vahetuse foorumiga? Ja kui isegi oleks keegi sellist mõtet välja käinud et teha üldine usalduslist siis mismoodi see toimuks IRW et selle või selle kasutaja kommentaarid/postitused pole usaldusväärseed või?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
KosMa
Kreisi kasutaja

|
23.03.2003 19:07:59
|
|
|
Alligaator kirjutas: |
tsitaat: |
kohati võib selline lähenemine aga natuke totrana tunduda, kui see list jätaks endast ÜLDISE USALDUSLISTI mulje... kui see list käib aga konkreetselt müügitehingute ja ei millegi muu kohta, siis on see iseenesest tõesti hea mõte... kui see LIST aga on ÜLDINE USALDUSLIST,
|
No aga keegi pole ju välja pakkunud et see oleks üldine usalduslist peale sinu enda. Koguaeg on asja mõte olnud et see on list mis käib ainult müügi/vahetuse foorumiga seoses. Samas mismoodi ette kujutad et see list saab jätta üldise usalduslisti muljet kui ta on ikkagi seotud müügi/vahetuse foorumiga? Ja kui isegi oleks keegi sellist mõtet välja käinud et teha üldine usalduslist siis mismoodi see toimuks IRW et selle või selle kasutaja kommentaarid/postitused pole usaldusväärseed või?  |
... OK! sai natuke muiata ... nüüd tundub mulle, et ainuke totter olevus siin olen ma ise ... ju ma siis olin selle eelmise postituse ajal veel piisavalt unine ja ei suutnud hästi omi mõtteid koguda ja nii see jura välja tuligi...
_________________ marmer - minu pere tagasihoidlik kodukas ja
lingikogu ... |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|