Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-Liitlane-
HV veteran

|
26.02.2008 21:37:31
Probleem WIFIga - leiab aga ei connecti |
|
|
Tervitused!
Asi selline, et kasutan juba pikemat aega endal WIFI interneti kodus.
Kõik laptopid jms. ilusti ära connectinud sellega.
Sai nüüd üle pika aja jälle seda kasutatud ja laptopiga töötas asi ilusti. Ja siis täiesti suvalisel ajal viskas netist välja ja oligi kõik - enam sisse ei saa WIFIsse.
Kasutanud laptopi Wifi seda Windowsi connectimise programmi kui ka Intel PRO vms.
Leiab neti üles aga annab vastuse, et unable to connect.
Wifi ruuter, millest ma teistele arvutitele kaabliga netti võtan - need toimivad.
Segane jutt aga loodan, et keegi sai aru siiski ja suudab mulle nõu anda.
Lugupidamisega
ReneK:
_________________ www.kinnistuhaldus.ee kortermajade haldusteenuse terviklahendused (haldus-, hooldus- ja raamatupidamisteenus) Põlva- ja Võrumaal! |
|
Kommentaarid: 231 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
skulmars
HV Guru
|
26.02.2008 21:41:18
|
|
|
seadmetele restardi tegid? mis ruuter on üldse?
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
3 :: |
177 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Liitlane-
HV veteran

|
26.02.2008 21:45:26
|
|
|
Tegin. Mitu korda isegi.
Tegu Speedtouchiga.
_________________ www.kinnistuhaldus.ee kortermajade haldusteenuse terviklahendused (haldus-, hooldus- ja raamatupidamisteenus) Põlva- ja Võrumaal! |
|
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
skulmars
HV Guru
|
26.02.2008 21:55:30
|
|
|
draiveri reinstall läpakale.
mul ka hiljuti jeblas jupp aega speedtouchiga üsna sama moodi, ei saandki aru mis häda
reinstalli järel nagu töötaks
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
3 :: |
177 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Liitlane-
HV veteran

|
28.02.2008 11:55:52
|
|
|
EDIT: Täna püüan driverid ära vahetada ja eks annan siis teada, kas oli abi.
EDIT: Ei taha ikkagi connectida
Kui ma võtan selle wireless connectioni Properties
Siis on seal see koht, kus on "This connection uses the following items:"
Linnukesed on ees asjadel
Client for Microsoft Windows
Intel Wireless Connection Agent
File and Printer Sharing for Microsoft Networks
QoS Packet Scheduler
AEGIS Protocol (IEEE 802.1x) v 3.2.0.3
WLAN Trasport
Network Monitor Driver
Internet Protocoö ( TCP/IP)
Ehk see teeb asja kellelegi selgemaks.
Lisaks: Kui kasutan Microsoft clientit connectimiseks siis Alla seal kus see wifi märk vms. on, seal on see balloon kirjaga"One or more wireless networks are available to see a list of available networks, click here"
Sinna klikkides ilmub minu wifi ja siis mingi teine lähedalolev wifi. Trükin passwordi ära ja panen connect ja lihtsalt aken kaob eest ära ja ei midagi.
Kas asi võib olla selles, et ehk on seade läbi läinud lihtsalt? aga sellisel juhul ei tohiks ta neid connectioneid ju üldse leida. Ja eile ma sain ühte wifisse aegajalt sisse.
Viimane info on selline, et ku ma lähen sellesse teisse WIFIsse mis ei kuulu mulle, siis sinna ta connectib ära ja Duration ( ehk kestvus ) on juba olnud vastav koguajaga mis mu arvuti töötanud on. Strenght ja Speed on kõik okei aga Activity alla on Packets sent ainult 3 ja received ei ole midagi.
Ja kuhugi internetti ma endiselt minna ei saa. Ei ava lehte lihtsalt.
Ainuke viis ühendumiseks on kasutada kaablit. Siis kõik toimib.
Nii nüüd sain kuidagi ennast ära connectitud enda netti aga Wifi puhul saadab ainult packeteid aga ei receive neid
UP UP UP!
|
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
siilius
HV kasutaja

|
28.02.2008 16:36:23
|
|
|
mul on kooli wifiga sama jama näitab et on paned ühendama ning peale ühendamist kaob lihtsalt ära
samas teied saavad kõik ilusti wifisse sisse
ma olen proovinud ka teistesse wifitesse proovinud ühendada ja nendesse on ilusti ära ühendand
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Liitlane-
HV veteran

|
02.03.2008 01:34:44
|
|
|
Nojah. Aga oskab keegi öelda, et kas võib olla, et seade on katki? Kuigi ta ära connectib interneti, kuid netis käia ei lase.
Kui connectionile "Repair" teha, siis tuleb kiri, et "Failed renewing IP aadress"
Ja igakord on "packets received" ainult 2 ... aga "Sent" on kordades suurem..
Keegi miskit?
|
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shook
HV kasutaja

|
04.03.2008 11:26:19
|
|
|
tsitaat: |
Kas asi võib olla selles, et ehk on seade läbi läinud lihtsalt? aga sellisel juhul ei tohiks ta neid connectioneid ju üldse leida. Ja eile ma sain ühte wifisse aegajalt sisse |
Sul on ka teiste wifi-dega kahtlane ühendus
Kõige lihtsam on tee modemile reboot..... kui modem on neti leidnud pane ruuter sisse ja proovi ruuteril kanalit muuta
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
siilius
HV kasutaja

|
06.03.2008 16:44:56
|
|
|
aga kas keegi siis ei tea lahendusk kui ei saa ruuteriga ise midagi teha et arvutis muuta või midagi
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikrokalku
HV vaatleja
|
03.04.2008 21:19:20
|
|
|
Minul siis täpselt sama probleem Asus Eee Pc 701-ga. Installisin sellele nLite Windowsi ja peale seda hakkasid jamad. Kuna modemit pole saanud veel soetada,siis kasutan avalikke ja vabasid Wifi levialasid. Näiteks Mäos Sämmi grilli ees pääsen kenasti netti; Paide linnawifi töötab samuti suurepäraselt. Türil Proveli Wifisse ei pääse,kuigi eelmise tarkvaraga (Linux Xandros) pääsesin sinna vabalt. Sama lugu on veel paari avaliku Wifi võrguga. Masin loob ühenduse,aga netti kasutada ei saa. Kui klikin kirjale "repair",kuvatakse kiri: Failed renewing Ip adress"
_________________ On ju tore,kui saab kellelegi abiks olla! |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
06.04.2008 02:55:57
|
|
|
siilius kirjutas: |
aga kas keegi siis ei tea lahendusk kui ei saa ruuteriga ise midagi teha et arvutis muuta või midagi |
Kui võrgus kasutatakse turvameetmeid ja juurdepääs on parooliga piiratud, on oluline, et arvuti wifi kaart toetaks kasutusel olevat kaitsesüsteemi protokolli. Kui näiteks wifi kaart ikka kasutuses olevat WPA-d ei toeta, siis pole parata, tuleb soetada selline, mis toetab.
Kaitsmata võrkude puhul on probleem sageli seotud IP aadressi saamisega. Tuleks kontrollida, kas ei ole oma arvutis käsitsi staatiliselt määratud mingit aadressi. Kui on, siis muuta nii, et aadress saadaks DHCP-ga. Kui DHCP mingil põhjusel ei toimi, võib proovida IP aadressi määrata käsitsi. Kui teistel võrk toimib, tuleks vaadata mõnes masinas, kus võrk olemas on, millist aadressivahemikku võrgus kasutatakse. Selleks on hea käsklus IPCONFIG. Siis tuleks mõelda välja samast alamvõrgust mingi aadress (toimiva võrguga masina aadressist viimase numbribloki sees pisut erinev aadress), mida proovida ning vaadata enne oma arvuti käsitsi selle aadressi peale seadistamist, ega selle aadressiga masinat juba võrgus ei ole (siin võib aidata toimiva võrguga masinast käsk PING).
Muidugi on veel hulk põhjuseid, miks võrk ühe konkreetse masinaga ei pruugi toimida, alates riistvara probleemidest ja lõpetades sellega, et varasemate pättuste pärast võib sinu arvuti võrgukaardi MAC aadress olla musta nimekirja pandud.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikrokalku
HV vaatleja
|
06.04.2008 21:52:28
|
|
|
Tänan vastuse eest. Tundub ,et minul on vist jama selle IP aadressiga,kuna peale "repair" vajutamist kuvatakse kiri,et Ip aadressi ei leitud. Proovin siis seda asja parandada
_________________ On ju tore,kui saab kellelegi abiks olla! |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Liitlane-
HV veteran

|
07.04.2008 20:14:34
|
|
|
Ma ei ole saanud ikkagi targemaks
Nimelt Network Connectionsi all on lisaks minu
Wireless Network Connectionile mille status "Enabled"
ära connectimisel ilmub veel
Internet Connection kuid status Unavailable - device disabled
|
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
07.04.2008 22:36:00
|
|
|
-Liitlane- kirjutas: |
ära connectimisel ilmub veel
Internet Connection kuid status Unavailable - device disabled |
Kas lokaalne võrk toimib?
Kohalikke masinaid pingida saad?
Ega pole käsitsi määratud IP aadressi? Olen sarnast probleemi näinud mitmel masinal, kui kasutaja on kusagil välises võrgus olles kasutanud ajutiselt fix IP aadressi ja selle siis peale unustanud. Masin näitab siis, et network kenasti connected, kuid netti kasutada ei saa.
TCP protokoll on loodetavasti masinas ikka alles? Ok, selles osas on vist vastus juba eeespool kirjas.
Windowsi "sokid" terved? http://windowsxp.mvps.org/winsock.htm
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |