Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 6210 Navigator ja GPS märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Olaf

Olaf

sõnum 25.09.2008 20:54:09 Nokia 6210 Navigator ja GPS vasta tsitaadiga

http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Pood/p/530

Nimelt tekkis paar küsimust, seoses Nokia 6210 Navigator telefoniga ja ehk keegi targem oskab vastata.

Eelnevalt olen käinud kolmes poes, mis seda telefoni müüb, kuid sealsed müüjad polnud pädevad vastama.

Alustaks siis oma küsimustega..

GPS moodul, mis tal on, kas see moodul vajab ka mingil määral mobiilset levi, et ta toimiks? Nimelt kui olen kusagil metsas pooleldi eksinud ja levi pole, kas GPS ja tema kaardid töötavad sellegi poolest?

Kuidas on tal lood kaartidega, kas täies mahus saab näiteks Eesti kaardi telefoni tõmmata, et ta hiljemalt enam seda netist (läbi andmeside: 3g, Edge) tõmabama ei peaks? Suured andmeside arved mulle ei meeldi, samas ei meeldi mulle ka need paketid, kus maksad teatud summa ja saad siis "piiramatult" megasid.

Lisaks lugesin midagi GPS litsentsi kohta, et Nokia tahab, et kord aastas talle maksaksid ja uue litsentsi ostaksid, oskab keegi seda kommenteerida? Kas tõesti on nii, et litsents saab läbi ja enam GPS ei toimi?

Lisaks olen lugenud veel midagi sellist, et symbian telefonidele saab peale ajada TomTom'i, saab seda teha ka sellel telefonil? Tähendab see seda, et mingit litsentsi jama enam Nokia'ga pole vaja ja saan seega TomTom'i ja tema kaarti ilusti alati kasutada?

Kas sellel TomTom'il on ka ikka vastavad hääl-suunitlused, a'la "kahesaja meetri pärast pöörakse vasakule" ?

On kellelgi üldse kogemusi selle telefoniga, mis ta plussid ja miinused on?

Parimat,
Olaf.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 25.09.2008 21:07:03 vasta tsitaadiga

tsitaat:

GPS moodul, mis tal on, kas see moodul vajab ka mingil määral mobiilset levi, et ta toimiks? Nimelt kui olen kusagil metsas pooleldi eksinud ja levi pole, kas GPS ja tema kaardid töötavad sellegi poolest?

Jah töötab,üles otsenähtavus peab olema(puuall seistes ei pruugi muhvigi näidata)
tsitaat:

Kuidas on tal lood kaartidega, kas täies mahus saab näiteks Eesti kaardi telefoni tõmmata, et ta hiljemalt enam seda netist (läbi andmeside: 3g, Edge) tõmabama ei peaks? Suured andmeside arved mulle ei meeldi, samas ei meeldi mulle ka need paketid, kus maksad teatud summa ja saad siis "piiramatult" megasid.

Kaardid võid laadida täismahus endale(kas-või kogu maailm mis on kaardistatud Naviteqi poolt)
Võlusõnad on "Nokia Map's ja Nokia maploader" Saab ka andmeside kinni keerata.
tsitaat:

Lisaks lugesin midagi GPS litsentsi kohta, et Nokia tahab, et kord aastas talle maksaksid ja uue litsentsi ostaksid, oskab keegi seda kommenteerida? Kas tõesti on nii, et litsents saab läbi ja enam GPS ei toimi

Lisents on kaasas jah üks aasta,edasi kaob ära hääljuhendamise fonktsionaalsus,asukoha näit ja kaardid jäävad.
Edasi saad osta otse telefonist juhendamise lisentsi krediitkaardiga,erinevad perioodid 3päeva 7-11 jne.
Lisaks peaks olema võimalik ka Nokia kodukalt osta endale uus aastane lisents.
Kuid see on seotud eri regioonidega nagu TOMTOM-il,kui EST,LÄT;LET;POl,RUS,FIN on siis Hispaaniast ei tea su telefon mitte halligi ilma lisaraha maksmata icon_wink.gif

Loodan et olin nati abiks beer_yum.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 6210 Navigator ja GPS
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.