Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Arvuti ei võta pilti ette märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ReV13
HV vaatleja
ReV13

sõnum 30.03.2008 13:38:06 Arvuti ei võta pilti ette vasta tsitaadiga

Tervist

Probleem algas umbes 2 nädalat tagasi, arvuti sisselülitamisel ei lülitunud monitor sisse, justkui oleks arvuti standby's. Ventikad ja kõik toimisid, windows laadis ära(startup muusikat oli kõlarites kuulda), kuid monitor oli pime. Võtsin korraks videokaardi arvutist välja ja peale seda oli justkui kõik korras, arvuti töötas kenasti terve õhtu, sai mängida jne.

Kuid järgmisel päeval olid probleemid tagasi, aga kuna ma ise asusin teises riigis, siis täpseid sümptomeid ma ei tea, tean vaid seda et minu tagasijõudmise ajaks olid RAMid salapäraselt poolenisti socetitest väljunud icon_rolleyes.gif

Hetkel siis ei võta arvuti pilti ette, monitor oleks justkui standby modes kui arvuti sisse lülitada (monitor ise on korras ja toimib hetkel teise arvuti taga). Lisaks sellele ei tuvasta ma arvutis erilist mõttetegevust ning ei ole kuulda enam windowsi startup muusikat, mistõttu võib arvata et selle laadimiseni ta ei jõua. Emaplaadi diagnostikaekraan annab väärtuse 7F, millele ma manuaalis endale arusaadavat vastet ei leidnud.

Loodan et keegi suudab mu jutust konkreetse probleemi välja lugeda, arvuti konf on profiilis. Ette tänades.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kaspar16
Kreisi kasutaja
kaspar16

sõnum 30.03.2008 17:19:36 vasta tsitaadiga

arvuti küpse:D
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Arvuti ei võta pilti ette
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.